Fagskole for frukt og bær

Konfektmoreller fra Helgøy i Ryfylke. Foto: Eli M. Serigstad / Statsforvaltaren i Rogaland.

Dette er et tilbud for deg som interesserer deg for, eller jobber innen frukt – og bærnæringen.

Publisert 01.03.2024

Det er nasjonal målsetning om å øke produksjonen av og forbruket av frukt og bær. Dette tilbudet skal bidra til å styrke kunnskapen om produksjon, foredling, økonomi, kvalitet og omsetning av frukt, bær og most- og sider gjennom hele verdikjeden.

Søknadsfristen er 15.04.24 (samordnet opptak). For mer informasjon se brosjyren i høyremenyen.

Oppstart er høsten 2024. Studiet gir 60 studiepoeng.

Studieprogram

Studiet består av 8 ulike emner som kan bygges sammen til en fagskoleutdanning på 60 studiepoeng. For å få en fagskolegrad med vitnemål innen frukt og bær, må alle fellesemner i studiet være gjennomført og godkjent, sammen med en av 3 fordypninger. Du kan ta enkeltemner, dette må søkes på gjennom lokalt opptak direkte til skolen. Hvert bestått emne gir studiepoeng og dokumenteres gjennom karakterutskrift fra Fagskolen Innlandet.

Gjennomføring

Utdanningen er nettbasert med samlinger, med en kombinasjon av digital undervisning, fysiske samlinger og egenarbeid med oppgaver ol.

Studiested

Studiestedene fordeles mellom Hjeltnes i Hardanger og Søve i Telemark.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.