Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 19.01.2018

  Beredskapsvarsel må vurderes lokalt

  God beredskap handler om å være etterpåklok på forhånd. Både Fylkesmannen og kommunene skal ligge i forkant av en hendelse. Ekstremværet «Cora» i januar ble på forhånd vurdert å kunne bli på linje med ekstremværet «Ivar», som raste i desember 2013. Da er det godt å være forberedt.

  [ Les mer ]

 • 11.01.2018

  94 søknader om askespredning i 2017

  I fjor behandlet Fylkesmannen totalt 94 søknader om tillatelse til askespredning. Dette var en liten nedgang sammenlignet med året før.

  [ Les mer ]

 • 09.01.2018

  Lengre saksbehandlingstid

  Som følge av sammenslåingen av de to Fylkesmannsembetene i Trøndelag til ett nytt embete har det oppstått forsinkelser i vår saksbehandling.

  [ Les mer ]

 • Foto: Terje Domaas
  02.01.2018

  Naturmangfold i praksis

  Ved sammenslåingen av fylkene til ett Trøndelag rundes prosjektet «Naturmangfold i praksis» av, men program og innhold fra tidligere kurs og samlinger vil fortsatt være tilgjengelige.

  [ Les mer ]

 • 01.01.2018

  Nå heter vi Fylkesmannen i Trøndelag

  1.januar 2018 ble Fylkesmannen i Sør- og Nord-Trøndelag slått sammen til Fylkesmannen i Trøndelag.

  [ Les mer ]

 • 20.12.2017

  Bli med å ta vare på natur, kultur og miljø!

  Hvert år gjøres det tiltak for å ta vare på natur og kultur og for å bedre miljøtilstanden i fylket. Du, din organisasjon, din kommune eller bedrift kan bidra og vi ønsker din hjelp. Søk om midler til ulike tiltak for å ta vare på arter, natur og kulturminner eller tiltak innen friluftsliv, vannforvaltning, fiskeforvaltning, klima og forurensning.  Søknadsfristen er for de fleste tiltak 15. januar hvert år.

  [ Les mer ]

 • 01.12.2017

  Regionalt næringsprogram for Trøndelag 2018

  Regionalt næringsprgram for landbruket i Trøndelag 2018 er det første i sitt salg for regionen. Næringsprogrammet er utarbeidet som et strategisk program for å opprettholde et aktivt landbruk der det legges til rette for bærekraftig økonomi i enkeltforetakene. Videre skal det gis rom for fornyelse og utvikling.

   

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger