Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • Kilenot på Haukebøen i Molde sommaren 2008
  27.04.2017

  Registreringsfrist sjølaksefisket

  Det er registreringsplikt for alle som skal fiske i sjøen etter laks og sjøaure med fastståande reiskap. Registreringa finn stad direkte i Lakseregisteret - Sjølaksefiske: https://sjolaksefiske.fylkesmannen.no/. Innlogging skjer via ID-porten. Registeret har òg betalingsløysing for fiskaravgifta.

  [ Les mer ]

 • 25.04.2017

  Bruk av tvang - ikkje varsla tilsyn

  Fylkesmannen i Møre og Romsdal har i 2017 ei satsing på tilsyn med kommunale helse- og omsorgstenester, der det blir nytta tvang mot personar som har ei utviklingshemming.

  [ Les mer ]

 • Dei nye statsborgarane, Ulsteinvik 22. april 2017.
  23.04.2017

  112 nye statsborgarar feiret i Ulsteinvik

  112 nye statsborgere ble feiret i en høytidelig seremoni på Sjøborg kulturhus i Ulsteinvik lørdag 22. april.

  [ Les mer ]

 • 20.04.2017

  Infoskriv nr 2/2017

  Fylkesmannen gir med dette ut infoskriv nr. 2 til nye kommunar. I dette INFOskrivet er det spesielt fokus på kva kommunane må gjere i høve til saksgang fram til kongeleg resolusjon hausten 2017.

  [ Les mer ]

 • Framside på rettleiar
  18.04.2017

  Jordmassar – frå problem til ressurs

  Region Nordhordland har laga ein rettleiar der det er samla råd om korleis kommunane ved god sakshandsaming kan legge til rette for at jord vert brukt som ein ressurs for landbruk og samfunn. Eit av råda i rettleiaren er at den beste måten å vere i forkant på er å tenke massehandtering i planarbeidet.

  [ Les mer ]

 • Averøy er Møre og Romsdal sin kandidat til nasjonal jordvernpris 2017
  07.04.2017

  Averøy kommune – kandidat nr. 1 til nasjonal jordvernpris

  Eitt av tiltaka i nasjonal jordvernstrategi var å etablere ein nasjonal jordvernpris, noko som skal bidra til å auka merksemda om jordvern. Fylkesmannen i Møre og Romsdal har fått i oppdrag frå Landbruks- og matdepartementet til å føreslå kandidatar frå Møre og Romsdal. Etter ei samla vurdering har Fylkesmannen foreslått Averøy kommune som kandidat nr. 1  og Tingvoll kommune som nr. 2.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillingar

Vi har for tida ingen ledige stillingar