Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 29.06.2017

  Seks kommunar meldt ut av ROBEK

  Hareid, Kristiansund, Rauma, Sandøy, Sykkylven og Ørskog, er meldt ut av ROBEK etter at alle kommunane har dekt inn underskota frå tidlegare år i sin heilskap.

  [ Les mer ]

 • Kommunestyra i Eide og Fræna
  28.06.2017

  Historisk felles kommunestyremøte for Eide og Fræna

  Kommunestyra i Eide og Fræna var i dag 28. juni samla på Vonheim i Malmefjorden til eit historisk felles kommunestyremøte i det som skal bli Hustadvika kommune.

  [ Les mer ]

 • Hakallegarden i Vanylven fekk bedriftsutviklingsprisen i landbruket i 2016. Foto: Arnold Hoddevik.
  28.06.2017

  Kven skal få bedrifts-utviklingsprisen i landbruket i 2017?

  Innovasjon Norge deler kvart år ut bedriftsutviklingsprisen i landbruket (tidlegare Bygdeutviklingsprisen). Det vert kåra ein vinnar i kvart fylke som får 50 000 kroner. Vinnarane deltek i konkurransen om den nasjonale prisen som er på 250 000 kroner.

  [ Les mer ]

 • Statssekretær Lars Andreas Lunde i Klima- og miljødepartementet stod for den offisielle åpninga av fiskesperrea i driva.
  27.06.2017

  Åpning av fiskesperra i Driva

  Statssekretær i Klima- og miljødepartementet Lars Andreas Lunde stod for den offisielle åpninga av fiskesperra i Driva mandag 26. juni. Det var Miljødirektoratet som inviterte til markeringa av Norges største fysiske fiskesperre.

  [ Les mer ]

 • Kilenotfiske ved Haukebøen i Molde sommaren 2008
  26.06.2017

  Fisketider for laksefiske i sjøen

  Vi har registrert sjølaksefiskarane og sender no ut dei siste fangstdagbøkene. Møre og Romsdal er oppdelt i fleire regionar med forskjellige fisketider. Det er derfor viktig at dei som fiskar, set seg grundig inn i kva som gjeld på deira fiskeplass.

  [ Les mer ]

 • Grågås i Harøysundet
  26.06.2017

  Opning for tidlegjakt på grågås 2017

  I kommunane Haram, Sandøy, Aukra, Vestnes, Rauma, Halsa og Smøla kan grågåsjakta starte 26. juli i område i tilknyting til innmark og inngjerda beite.

  [ Les mer ]

Flere nyheter