14.03.2020

Koronavirus (covid 19)

Fylkesmannen har jevnlige møter med Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Fylkesberedskapsrådet og kommunene i forbindelse med koronaviruset.
14.07.2020

Trøndersk matfestival - et sted nær deg

Selv om Trøndersk Matfestival ikke gjennomføres i sin opprinnelige form i Trondheim sentrum, blir det festival også i år. Nå blir det lokale aktiviteter og arrangement over hele Trøndelag første helga i august. Det betyr at festivalen kommer til et sted nær deg.

03.07.2020

Utslippstillatelse – Nutrimar

Fylkesmannen i Trøndelag har nå sluttbehandlet en omfattende utslippssøknad fra Nutrimar. Bedriften får utvide produksjonen basert på nytt råstoff, men det er strenge vilkår i utslippstillatelsen.

01.07.2020

Vil ha mer ambisiøst jordvernmål

Det nasjonale jordvernmålet på omdisponering av maksimalt 4 000 dekar dyrka jord er nådd for tredje året på rad. Men fortsatt omdisponeres svært mye dyrka mark, ikke minst her i Trøndelag.

29.06.2020

Forskning om barn, unge og skolemåltid

Selv om koronautbruddet har ført til endringer i skolen, jobbes det fortsatt godt med prosjektene for å finne bærekraftige modeller for skolemåltid i Trøndelag. Siste møtet for sommeren fikk prosjektkommunene de første forskningsresultatene om barnas skolemat, og gode smittevernråd.

23.06.2020

Nye marine verneområder etablert

Skarnsundet marine verneområde i Inderøy kommune ble i dag opprettet. I alt har regjeringen etablert ni nye verneområder i dag.

Flere nyheter Få nyhetsvarsel

Følg oss på sosiale medier