Workshop om småskala grønnsaksdyrking i Innlandet

Kåldyrking

Hvordan styrke småskala grønnsaksdyrking gjennom direkte salgskanaler og produsentsamarbeid? Dette er temaet for workshopen som Statsforvalteren i Innlandet og Telemarksforskning inviterer til 12.mars.

Publisert 19.01.2024

Workshopen er i regi av prosjektet «STYRK-småskala grønt», som skal undersøke hvordan småskala grønnsaks dyrking kan få økt lønnsomhet gjennom direkte salgskanaler og mer samarbeid mellom produsenter og andre aktører. Her vil du få høre om foreløpige resultater fra STYRK-prosjektet og inspirerende initiativer i regionen. Vi vil legge til rette for dialog om hvordan vi sammen kan videreutvikle mulighetene for direktesalg og at idéer og forslag blir så konkrete som mulig. Her får du muligheten til å få mer kunnskap og bygge nettverk.

Vi ønsker å invitere produsenter, salgskanaler, rådgivere, utviklings og støtteapparatet og andre som er engasjerte for arbeidet med småskala grønt. Vi vil gjerne høre deres erfaringer og synspunkter, og dermed bidra til å finne svar på hvordan småskala grønnsaksdyrking i Innlandet og Norge kan styrkes.

Workshopen holdes den 12. mars kl. 10-14 i lokalene til Statsforvalteren i Innlandet på Lillehammer.  Adresse: Gudbrandsdalsvegen 186, 2619 Lillehammer

Påmelding sendes på e-post til mari.jensen.aas@statsforvalteren.no

For selvstendig næringsdrivende kan vi dekke inntil kr 1000,- for tidsbruk og reise. Ta kontakt med oss i forkant dersom dette er ønskelig fra deg, så finner vi en løsning.

Se vedlagt invitasjon.

Workshopen arrangeres av Telemarksforsking og Statsforvalteren i Innlandet, men er del av et nasjonalt prosjekt. STYRK-prosjektet ledes av Telemarksforskning og er finansiert av Landbruksdirektoratet. Samarbeidspartnere i prosjektet er NIBIO, Høgskulen i Vestland og statsforvalterne i Agder, Oslo og Viken, Møre og Romsdal, Vestland, Innlandet og Troms og Finnmark, Bondens marked, Økologisk Norge og Norsk bonde- og småbrukarlag. For mer informasjon, se https://www.telemarksforsking.no/prosjekter/styrking-av-smaskala-gronnsaksdyrking-gjennom-direkte-salgskanaler-og-produsentsamarbeid/20230160/