Takket av assisterende fylkesmann

Engasjert, poengtert og med glimtet i øyet. Slik har assisterende fylkesmann Gerd Janne Kristoffersen fylt rollen som assisterende fylkesmann i Trøndelag.
Engasjert, poengtert og med glimtet i øyet. Slik har assisterende fylkesmann Gerd Janne Kristoffersen fylt rollen som assisterende fylkesmann i Trøndelag.

Denne uka hadde assisterende fylkesmann Gerd Janne Kristoffersen sin siste arbeidsdag. Avslutningen ble markert sammen med nåværende og tidligere kolleger, samt samarbeidspartnere fra et aktivt og spennende yrkesliv.

Fylkesmann Frank Jenssen holdt en munter og personlig tale til sin kollega.
– Det å ha en sånn makker å rådføre seg med, å tenke høyt sammen med, få kloke råd fra – ja det har gjort denne toårs reisen vår sammen til en spennende, lærerik og ikke minst en veldig hyggelig reise, sa fylkesmannen.

Han avsluttet med å takke for den store og viktige innsatsen Gerd Janne Kristoffersen har gjort for Trøndelag. Både i rollen som assisterende fylkesmann og i all samfunnsinnsatsen Kristoffersen har gjort før hun kom til Fylkesmannen. 


Har jobbet i to embeter


Gerd Janne Kristofferen avslutter et langt arbeidsliv og har en spennende yrkeskarriere bak seg. Det gjenspeilte seg også i antall talere på fredagens markering. Kommunal- og moderniseringsdepartementet, KS, Trøndelag fylkeskommune og Fylkesmannen i Møre og Romsdal var alle representert.

- Jeg har hatt fantastiske år både som assisterende i Nord- Trøndelag fylke og som assisterende fylkesmann i Trøndelag, sa Gerd Janne Kristoffersen.
- Nå er det tid for å takke for laget og jeg takker alle mine faglig sterke og hyggelige kolleger for et godt samarbeid. Vi har sammen bygget et sterkt lag som nå jobber for at Trøndelag skal være et godt fylke å bo, vokse og virke i. Jeg er stolt over å ha tilhørt et sånt lag, avsluttet Kristoffersen.

Kristoffersen har vært ordfører i Verdal kommune og folkevalgt for Arbeiderpartiet i to perioder. Hun har hatt ulike stillinger ved Innherred sykehus som faglærer, oversykepleier og i lederroller. Imidlertid startet hun sin karriere som sykepleier, og siden tatt videreutdanning i ledelse og pedagogikk.

I april 2013 ble det kjent at Gerd Janne Kristoffersen hadde fått jobben som assisterende fylkesmann hos daværende Fylkesmann i Nord-Trøndelag. Kristoffersen ble med det den siste assisterende i Nord-Trøndelag, men samtidig den første i Trøndelag da embetene i Nord- og Sør-Trøndelag ble slått sammen 1. januar 2018.