Knut på tur

Knut Storberget har vært på kommunetur. Han har vært på besøk i 48 kommuner på under 100 dager!

Fylkesmann Knut Storberget tiltrådte 1. januar 2019. Nå har han gjennomført besøk i alle Innlandets 48 kommuner i løpet av de første hundre dagene av sin embetstid. Dette er for at han og andre i det nye embetet skal blir enda bedre kjent med kommunene, og også for at kommunene i Innlandet skal bli kjent med den nye fylkesmannen og det nye fylkesmannsembetet.

Med på turen har det vært ledere og fagfolk, rundt 200 av Fylkesmannens ansatte har vært med i én eller flere kommuner. På denne sida presenterer vi det som skjedde på turen og de aktuelle temaene som fylkesmannen og/eller kommunene tok opp.

Klikk på kartet for å komme til dokumentasjon av besøkene i hver enkelt kommune. (OBS: Kartet er ikke klikkbart på mobil og nettbrett. Gå heller til denne lista). De to fylkeskommunene sto også på programmet: Oppland og Hedmark.

Skjåk Lesja Dovre Lom Vågå Vang Øystre Slidre Vestre Slidre Nord-Aurdal Sør-Aurdal Etnedal Gausdal Sør-Fron Nord-Fron Sel Ringebu Øyer Lillehammer Nordre Land Søndre Land Gjøvik Vestre Toten Østre Toten Gran Jevnaker Lunner Eidskog Kongsvinger Sør-Odal Nord-Odal Grue Åsnes Våler Stange Ringsaker Hamar Løten Elverum Åmot Stor-Elvdal Rendalen Engerdal Trysil Folldal Alvdal Tynset Tolga Os

 


Publisert 05.04.2019

Gjøvik

Gjøvik: teknologi- og industribyen med Mustad som leverer autolinesystemer for verdens fiskeflåte. Øveraasen med snøryddeutstyr til verdens største flyplasser. Hunton med ny fabrikk for produksjon av trefiberisolasjon. Dette er tre eksempler på at byen befester og utvikler seg som industriby.