Fagsamling om trygg mat
For produsenter av lokal mat og drikke – Reddal 24. april.
Vil du delta på inspirasjons- og fagsamling om "Trygg mat for produsenter av lokal mat og drikke"?
Dato: 24 april, kl. 10.00–14.00.
Sted: Reddal Ressursgård, Fylkesvei 31, 4886 Grimstad.
Tema:
- Hvordan sikre at produktene dine er trygge å spise – hva må være på plass både i produksjonen og ved salg til kunde.
- Tips til smaksprøver og inspirasjon til nye bruksområder.
- Lunsj med lokal mat- og drikkeprodukter – god tid til drøs.
Målgruppen er de som tilbyr lokalproduserte råvarer og produkt for kommersielt salg i enten eget utsalg, på marked/Reko, i butikk og/eller til serveringsmarkedet
Få inspirasjon til videreutvikling, gjenoppfrisk kunnskap om produksjon og servering av trygg mat og få muligheten til å bli kjent med andre produsenter. Målet er å løfte fram lokal mat og drikke fra regionen.
Pris: 250 kr, betales ved påmelding.
Påmeldingsfrist: 22 april.
Kompetansenettverk lokalmat SØR tilbyr muligheter for hjelp i utviklingsprosessen med matfaglig mentor, kurs og nettverk i tett samarbeid med Fôra - Matregion Agder.
For ytterligere opplysninger kontakt:
Aase Vorre Skuland, 45 01 52 82, aase.vorre.skuland@nofima.no.