Matkultur og reiseliv 2014

Dato:
28. august 2014 12:00 - 23:30
Stad:
Quality hotel Waterfront
Arrangør:
Den Norske Matfestivalen, Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Møre og Romsdal, landbruksavdelinga
Målgruppe:
Reiselivsbedrifter, leiarar og elevar ved vidaregåande skular, kokkar og lærlingar, matprodusentar, matforedlingsbedrifter, rådgjevarar, journalistar og politikarar

Den Norske Matfestivalen, Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Møre og Romsdal arrangerer også  i år konferansen "Matkultur og reiseliv 2014" . I år samarbeider vi med Møre og Romsdal Bondelag og Kokkelauget, så vi har fått med oss mange engasjerte kokkar, bønder og lokalmat-grûnderar til ein frisk debatt om landbruk, lokalmat, reiseliv og rekruttering.

Publisert 30.06.2014

 Dagen er delt i tre økter:

  • Matkulturen etter jordbruksoppgjeret  2014
  • Rekruttering i landbruket og kokkefaget
  • Marknadstilpassing i lokalmatnæringa

Om kvelden inviterer vi til festmiddag og akevittseminar på Klippfiskakademiet

Tidsrom: TORSDAG 28.08.2014 12:00 - 23:30

Stad: Quality Hotel Waterfront  og Klippfiskakademiet

PRISAR FOR KONFERANSE OG MÅLTID

  • Dagpakke inkl. kaffi, pausemat og lunsj:  Kr. 750,- pr. person .
  • Berre kveldsarrangement med festmiddag på Klippfiskakademiet:  Kr.1095,-   pr. person (Festmiddag med drikke og akevittseminar)
  • Full pakke, inkl. kaffi, pausemat, lunsj og festmiddag: Kr 1845,- pr person.

PRISAR FOR OVERNATTING M/FRUKOST PÅ QUALITY HOTEL WATERFRONT

  • Kr. 950,- pr. person i enkeltrom
  • Kr. 525,- pr pers i dobbeltrom (Oppgje i påmeldinga kven du skal dele rom med) 

BETALING

Dagpakke og overnatting vert betalt direkete til Quality Hotel Waterfront  ved avreise.  Festmiddagen torsdag kveld vert betalt på Klippfiskakademiet.

KONTAKTPERSONAR

Terje Devold, Den Norske Matfestivalen, e-post: post@matfestivalen.no, telefon 70 15 76 25 eller mobil 90 58 57 99

Spørsmål til evt. etterpåmelding rettast til : Kirsti Pernille Indreeide, landbruksavdelinga ved  Fylkesmannen i Møre og Romsdal, e-post: fmmrkiin@fylkesmannen.no, telefon 71 25 81 43 eller mobil 94 16 28 63

Påmeldingsfrist: Ny frist 14. august 2014. Den elektroniske påmeldinga er no stengt for redigering 18.08.2014.

 

Dato:
28. august 2014 12:00 - 23:30
Stad:
Quality hotel Waterfront
Arrangør:
Den Norske Matfestivalen, Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Møre og Romsdal, landbruksavdelinga
Målgruppe:
Reiselivsbedrifter, leiarar og elevar ved vidaregåande skular, kokkar og lærlingar, matprodusentar, matforedlingsbedrifter, rådgjevarar, journalistar og politikarar