MRmat 4.-5. februar 2015
- Dato:
- 4. februar 2015 09:30 - 5. februar 2015 16:00
- Stad:
- Hustadvika Gjestegård, Fræna og Fræna videregåande skule, Fræna
- Arrangør:
- Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter
MRmat - Fagdager norsk lokalmat
Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal inviterer til kurs for lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter. Det årlege arrangementet har som mål å bidra til å inspirere og utvikle lokalmatbedriftene i fylket. Programmet byr på aktuelle kurs og foredrag innan foredling av mjølk, kjøt, frukt og bær, servering av lokal og økologisk mat, baking og ølbrygging.
Tid: 4.-5. februar 2015
Stad: Hustadvika Gjestegård, Fræna og nokre av kursa blir lagt til Fræna vidaregåande skule.
Økonomi: Sjå vedlagte program for priser for deltaking.
Påmelding: Påmelding gjerast direkte til Matnavet på følgande link:
Påmeldinga er bindande med NY FRIST 1. februar 2015.
Kontaktpersoner: Gunn Bratberg, Matnavet på Mære, tlf 45 48 78 40 gunn.bratberg@ntfk.no og Kirsti Pernille Indreeide, Fylkesmannen i Møre og Romsdal, tlf 94 16 28 63 fmmrkii@fylkesmannen.no
- Dato:
- 4. februar 2015 09:30 - 5. februar 2015 16:00
- Stad:
- Hustadvika Gjestegård, Fræna og Fræna videregåande skule, Fræna
- Arrangør:
- Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter