MRmat 4.-5. februar 2015

Dato:
4. februar 2015 09:30 - 5. februar 2015 16:00
Stad:
Hustadvika Gjestegård, Fræna og Fræna videregåande skule, Fræna
Arrangør:
Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter

MRmat - Fagdager norsk lokalmat

Publisert 26.01.2015

Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal inviterer til  kurs for lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter.  Det årlege arrangementet har som mål å bidra til å inspirere og utvikle lokalmatbedriftene i fylket.  Programmet byr på aktuelle kurs og foredrag innan foredling av mjølk, kjøt, frukt og bær, servering av lokal og økologisk mat, baking og ølbrygging.

Tid:  4.-5. februar 2015

Stad:  Hustadvika Gjestegård, Fræna og nokre av kursa blir lagt til Fræna vidaregåande skule.

Økonomi:  Sjå vedlagte program for priser for deltaking.

Påmelding:  Påmelding gjerast direkte til Matnavet på følgande link: 

http://matnavet.eventweb.no/MLS/Web.nsf/ShowEventB3?OpenForm&ID=EF05B9E481A3FDD8C1257DAA0049E904&S=SKJEMA&TM=KAT004

Påmeldinga er bindande med NY FRIST 1. februar 2015.

Kontaktpersoner:  Gunn Bratberg, Matnavet på Mære, tlf 45 48 78 40 gunn.bratberg@ntfk.no og Kirsti Pernille Indreeide, Fylkesmannen i Møre og Romsdal, tlf 94 16 28 63 fmmrkii@fylkesmannen.no

Dato:
4. februar 2015 09:30 - 5. februar 2015 16:00
Stad:
Hustadvika Gjestegård, Fræna og Fræna videregåande skule, Fræna
Arrangør:
Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter og serveringsbedrifter