MRmat 2016 - fagdagar for lokalmat og grønt reiseliv
- Dato:
- 9. mars 2016 10:00 - 10. mars 2016 16:00
- Stad:
- Grand Hotel Bellevue, Åndalsnes
- Arrangør:
- Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter
Matnavet på Mære og fylkesmannen inviterer nok ein gong til kurs for lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter. Programmet byr både på praktiske kurs og aktuelle foredrag. Emna på kurset i 2016 vert mellom anna foredling og kvalitetssikring av mjølk, kjøtt, frukt, bær og grønsaker. I tillegg kan deltakarane lære om dessertar, handverksbakst og menyutvikling.
Kursprogram og påmeldingsinfo vert lagt ut på http://matnavet.eventweb.no/MLS/Web.nsf/ShowEvent3?OpenForm&ID=47B2A799E023A53DC1257F1D00314BC1
Elektronisk brosjyra for MRmat kurs : http://online.flipbuilder.com/bscn/jjvj/
Det årlege arrangementet har som mål å bidra til å inspirere og utvikle lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter i Møre og Romsdal.
Kursoversikt:
Praktiske matkurs:
Ystekurs
Handverksbaking
Mat i friluft
Kvalitet i bær og frukt
Kjøtkurs
Spesialpakke for serveringsbedrifter:
MRmat 9. mars: Det gode vertskapet
MRmat 10. mars: Kreativt kokkeverksted
Hoppid 10. mars: Salskurs – slik lukkast du i salsarbeidet
https://mrfylke.no/Kalender/Kalender-hoppid.no
MRmat 2016 vert arrangert både på Rauma v.g.s. og på Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes .
Kontaktpersonar: Gunn Bratberg, Matnavet på Mære, tlf. 74114200 gunn.bratberg@ntfk.no
Kirsti Pernille Indreeide, Fylkesmannen i Møre og Romsdal, tlf. 94 16 28 63 fmmrkii@fylkesmannen.no
- Dato:
- 9. mars 2016 10:00 - 10. mars 2016 16:00
- Stad:
- Grand Hotel Bellevue, Åndalsnes
- Arrangør:
- Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter