MRmat 2016 - fagdagar for lokalmat og grønt reiseliv

Dato:
9. mars 2016 10:00 - 10. mars 2016 16:00
Stad:
Grand Hotel Bellevue, Åndalsnes
Arrangør:
Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Målgruppe:
Lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter

Matnavet på Mære og fylkesmannen inviterer nok ein gong til kurs for lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter. Programmet byr både på praktiske kurs og aktuelle foredrag. Emna på kurset i 2016 vert mellom anna foredling og kvalitetssikring av mjølk, kjøtt, frukt, bær og grønsaker. I tillegg kan deltakarane lære om dessertar, handverksbakst og menyutvikling.  

 

Publisert 17.12.2015

Kursprogram og påmeldingsinfo vert lagt ut på http://matnavet.eventweb.no/MLS/Web.nsf/ShowEvent3?OpenForm&ID=47B2A799E023A53DC1257F1D00314BC1

Elektronisk brosjyra for MRmat kurs : http://online.flipbuilder.com/bscn/jjvj/

Det årlege arrangementet har som mål å bidra til å inspirere og utvikle lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter i Møre og Romsdal.

Kursoversikt:

Praktiske matkurs:

Ystekurs

Handverksbaking

Mat i friluft

Kvalitet i bær og frukt

Kjøtkurs

Spesialpakke for serveringsbedrifter:

MRmat 9. mars: Det gode vertskapet

MRmat 10. mars: Kreativt kokkeverksted

Hoppid 10. mars: Salskurs – slik lukkast du i salsarbeidet

https://mrfylke.no/Kalender/Kalender-hoppid.no

MRmat 2016 vert arrangert både på Rauma v.g.s. og   på Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes .

Kontaktpersonar: Gunn Bratberg, Matnavet på Mære, tlf. 74114200 gunn.bratberg@ntfk.no 

Kirsti Pernille Indreeide, Fylkesmannen i Møre og Romsdal, tlf. 94 16 28 63 fmmrkii@fylkesmannen.no

Dato:
9. mars 2016 10:00 - 10. mars 2016 16:00
Stad:
Grand Hotel Bellevue, Åndalsnes
Arrangør:
Matnavet på Mære og Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Målgruppe:
Lokalmatprodusentar og serveringsbedrifter