Søknad om brannforsøk med batterier ved Lindum avfallsanlegg i Drammen

Høringsfrist:
2. juli 2019 23.30

Drammensregionens brannvesen IKS (DRBV) søker Fylkesmannen om tillatelse etter forurensningsloven til brannforsøk med Li-ion-batterier på brannøvelsesområde ved Lindum avfallsanlegg i Drammen kommune.

Publisert 04.06.2019

Sammendrag av søknaden

Fylkesmannen i Oslo og Viken har den 27.03.2019 mottatt søknad fra Drammensregionens brannvesen IKS (DRBV) om en engangstillatelse etter forurensningsloven til brannforsøk med Li-ion-batterier på brannøvelsesområde ved Lindum avfallsanlegg i Drammen kommune. Søknaden er i samarbeid med Lindum AS, og aktiviteten skal utføres i samarbeid med Vestfold interkommunale brannvesen IKS, NELFO AS, Eaton Norge og Eaton Sveits.

I henhold til forurensningsforskriften § 36-8 blir søknaden fra Drammensregionens brannvesen IKS lagt ut til offentlig gjennomsyn. Søknaden og gjeldende tillatelse for brannøvingsområdet kan leses i menyen til høyre.

Du kan sende innspill eller merknader til søknaden

En eventuell uttalelse til søknaden må sendes til Fylkesmannen innen 2. juli 2019. Vi ber om at uttalelser til søknaden gis skriftlig per e-post til fmovpost@fylkesmannen.no, eller per post til: Fylkesmannen i Oslo og Viken, Postboks 325, 1502 Moss.

Merk uttalelsen med referanse «høringsuttalelse i sak 2019/23460».

Informasjon om videre saksgang

Etter at eventuelle høringsuttalelser har kommet inn til Fylkesmannen i Oslo og Viken, vil de bli forelagt søker til uttalelse, før Fylkesmannen fatter vedtak i saken.