Erfaringskonferanse for deltakere i Kompetanse for Mangfold

Dato:
13. juni 2017 10:00 - 15:00
Stad:
Dyreparken Hotell, Kristiansand
Arrangør:
Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder i samarbeid med Universitetet i Agder
Målgruppe:
Skoler, barnehager og voksenopplæringer som er med i satsingen Kompetanse for mangfold

Tirsdag 13. juni inviterer Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder og Universitetet i Agder (UiA) til erfaringskonferanse for skoler, barnehager og voksenopplæringer som er med i satsingen Kompetanse for mangfold.

Publisert 20.04.2017

Kompetanse for mangfold er en nasjonal satsing, der målet er å gjøre ansatte bedre i stand til å støtte barn, elever og voksne med minoritetsbakgrunn på en måte som fører til at disse i størst mulig grad fullfører og består utdanningsløpet. Utvalgte barnehager, skoler og voksenopplæringer innenfor grunnopplæringen deltar. Fylkesmannen har hatt ansvar for å velge ut deltakerne, og å bidra til økt kompetanse om regelverket på feltet. Universitet står for den faglige støtten til kompetanseutviklingen og administrerer den praktiske gjennomføringen.

UiA vil sende egen invitasjon til de som deltar i satsingen. Program er under utarbeidelse, og vil bli lagt på hjemmesiden her etter hvert. Det vil bli en felles kompetanseheving for alle, og så vil deltakerne bli inndelt i grupper. Enhetene som har gjennomført en kompetanseheving vil dele av sine erfaringer.

Følgende kommuner/fylkeskommuner deltar i Aust- Agder og Vest-Agder:

Skoleåret 2016/17:  Bygland, Lyngdal, Mandal, Aust-Agder fylkeskommune, Vest-Agder fylkeskommune

Skoleåret 2017/18: Åmli, Grimstad, Kristiansand, Vest-Agder fylkeskommune, Aust-Agder fylkeskommune

Program for dagen finner du i høyremargen.

Det vil bli servert lunsj. Konferansen er gratis. Hver enhet kan delta med inntil 3 deltakere. Frist for påmelding er 2. juni.

Velkommen!