Studietur Slakteri- og Videreforedling av Kjøtt

Dato:
29. oktober 2018 09.00 - 31. oktober 2018 16.00
Sted:
Trøndelag
Arrangør:
Hanne-Sofie Trager og Ingvill Bang
Målgruppe:
Et tilbud til deg som nylig har startet opp med slakteri og/eller videreforedling av kjøtt med utgangspunkt i en landbrukseiendom i Nordland. Får vi ikke nok påmeldte innenfor denne gruppen fyller vi på med de som går med konkrete tanker om å etablere seg innen videreforedling av kjøtt og/eller slakteri (også disse må være gårdbrukere eller ha en landbrukseiendom).

Her er den optimale studieturen for deg som nylig har startet opp med slakteri og/eller videreforedling av kjøtt med utgangspunkt i en landbrukseiendom i Nordland: 29.-31.oktober skal vi til Trivelige Trøndelag for å bli bedre ved å lære og la oss inspirere av de aller beste på området!

Publisert 20.09.2018

Vi har på oppfordring laget en studietur der vi ønsker å inspirere målgruppen til nytenking, nettverksdanning og kompetanseøkning. Vi besøker slakteri- og videreforedlingsbedrifter av ulik størrelse og som har forskjellige produksjoner. Vi er opptatte av å vise mangfoldet og har også lagt til steder å dra til som har gårdsbutikk, cafe/restaurant eller på annet vis øker verdiskapingen på produktene sine hjemme på gården. Vi har tatt mål av oss å besøke:

  • Med svin på skogen
  • Halsan Kjøtt
  • Vilteksperten
  • Berg gård
  • Inderøy slakteri
  • Stene gård
  • Trondheim slakterihus
  • Moen gård
  • Dullum slakteri

Les mer om disse flotte bedriftene i programmet i høyremenyen.

Praktiske opplysninger:

Reise: Turen starter og avsluttes på Værnes. Deltakerne er selv ansvarlig for å komme seg til og fra Værnes for egen regning. 

Pris: Egenandelen på dette kurset er satt til 3000,-. Du vil bli fakturert for dette beløpet før turen går av stabelen. Utgifter knyttet til opphold, mat og selve turen dekkes av Fylkesmannen. Drikke utenom kaffe/te/vann må bekostes av den enkelte.

Påmelding: For påmelding vennligst fyll ut skjemaet under. Du er ikke registrert før du har fått en mail som bekrefter dette. Det er totalt plass til 16 deltakere på kurset. Ved stor påmelding vil Fylkesmannen foreta en utvelging blant de påmeldte som oppfyller kriteriene for målgruppen (se nærmere beskrivelse i høyremenyen). Deltagere som ikke har benyttet seg av våre tilbud tidligere vil bli prioritert. Fristen for å melde seg på er torsdag 18.oktober kl. 12.00. De påmeldte vil bli kontaktet like etter påmeldingsfristen. NB: ikke bestill reise til og fra Værnes før du har fått bekreftelse om plass. Du må selv ordne med evt. reiseforsikring for turen. Det vil kunne forekomme endringer i programmet som er vedlagt.

Vi ønsker deg velkommen på studietur!

«Studietur slakteri- og videreforedling» er et av tiltakene i Prosjektet Gårdsturisme og matopplevelser i Nordland. Prosjektet eies og drives av Fylkesmannen i Nordland, i et samarbeid med Nordland Fylkeskommune

Studietur -Slakteri og videreforedling av kjøtt

Det vil bli tatt bilder på kurset av arrangøren. Noen av disse vil vi ønske å bruke som
anonymiserte (ikke navn som beskriver personene på bildet) illustrasjonsfoto på
Fylkesmannens egne hjemmesider og FB-sider

Dato:
29. oktober 2018 09.00 - 31. oktober 2018 16.00
Sted:
Trøndelag
Arrangør:
Hanne-Sofie Trager og Ingvill Bang
Målgruppe:
Et tilbud til deg som nylig har startet opp med slakteri og/eller videreforedling av kjøtt med utgangspunkt i en landbrukseiendom i Nordland. Får vi ikke nok påmeldte innenfor denne gruppen fyller vi på med de som går med konkrete tanker om å etablere seg innen videreforedling av kjøtt og/eller slakteri (også disse må være gårdbrukere eller ha en landbrukseiendom).