Velkommen til smaksverksted

Dato:
15. mars 2016 12.00 - 17.00
Sted:
Bodø Videregående
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter

Interesserte lokalmatprodusenter fra Nordland kan innen 31. januar melde seg på smaksverksted 15.mars i Bodø. Smaksverkstedet er en møteplass hvor lokalmatprodusenter sammen med Roy-Magne Berglund, skal lage og smake på en lokalmatbuffet basert på deltakerne sine produkter. Samme lokalmatbuffet skal serveres  på avslutningskonferansen for prosjektene Matopplevelser i Nordland og Grønt reiseliv i Nordland 16.mars.

Publisert 07.01.2016

Etter påmeldingsfristen vil det bli gjort en utvelgelse blant de påmeldte slik at vi sikrer et godt mangfold av produkter. Lokalmatbuffeten er ett av elementene som skal gjøre at avslutningskonferansen blir et minnerikt arrangement for konferansedeltakerne, og som vi som arrangør vil være stolt over å kunne tilby!

Les mer om smaksverktedet i vedlagte brosjyre, og legg spesielt merke til den praktiske informasjonen om leveranse av råvarer/produkter. I brosjyren finns også lenke til å melde seg på avslutningskonferansen.

Dato:
15. mars 2016 12.00 - 17.00
Sted:
Bodø Videregående
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter