Konferanse om bygdemobilisering og lokalt næringsarbeid

Dato:
3. juni 2015 10.00 - 4. juni 2015 14.00
Sted:
Saltstraumen
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland
Målgruppe:
Ansatte i kommuner, rådgivere, bydelag, prosjektledere og andre

Fylkesmannen inviterer kommuner og andre som driver med nærings- og utviklingsarbeid knyttet til landbruk på konferanse i Saltstraumen 3.-4. juni. Tema for konferansen er bygdemobilisering, innovasjon og lokalt næringsarbeid.

Publisert 26.03.2015

Påmeldingsfristen er forlenget til 18. mai.

Når påmeldingsskjemaet er sendt inn vil du få en bekreftelse på e-post. Hvis det ikke skjer umiddelbart mangler nødvendig informasjon. Prøv i så fall på nytt!

Konferansen vil gå over to dager. Det oppsatte programmet er variert og inneholder både en teoretisk og en praktisk tilnærming til temaet. Vi har fått mange gode foredragsholdere. Se foreløpig program til høyre på siden. Der finner du også flere opplysninger om konferansen. Målet vårt med denne samlingen er å gi inspirasjon, kunnskap og nettverk gjennom faglig oppdatering og gode eksempler. Vi ønsker også at dette skal bidra til utvikling og igangsetting av lokale prosjekt som kan være med å styrke landbruket og lokalsamfunnet i Nordland

Selve konferansen finner sted på Saltstraumen hotel. Det blir felles transport til og fra Statens hus i Bodø for de som ønsker det.

Den enkelte deltaker må selv dekke reisekostnader og kostnader til hotellet. Det er ingen deltakeravgift på konferansen og Fylkesmannen dekker kostnadene med buss fra Bodø.

Konferansen gjennomføres med støtte fra Nordland fylkeskommune.

Dato:
3. juni 2015 10.00 - 4. juni 2015 14.00
Sted:
Saltstraumen
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland
Målgruppe:
Ansatte i kommuner, rådgivere, bydelag, prosjektledere og andre