Kommuneøkonomikonferansen 2015

Dato:
28. mai 2015 09.30 - 29. mai 2015 13.00
Sted:
Radisson Blu Bodø
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland og KS Nordland
Målgruppe:
Økonomimedarbeidere, politikere, rådmenn

OlliBernt

 

28. og 29. mai inviterer Fylkesmannen og KS-Nordland til den årlige kommuneøkonomikonferansen.

Publisert 27.03.2015

Konferansen arrangeres i Bodø på Radisson BLU Hotel.

Professor Jan Fridthjof Bernt – ekspert på kommunelovens bestemmelser – tar for seg forholdet mellom folkevalgt ledelse og administrasjon. Han vil også gå nærmere inn på reglene om dokumentoffentlighet og møteoffentlighet. Kommunal- og moderniseringsdepartementet - ved statssekretær Anne Karin Olli - orienterer om sentrale punkter i kommuneproposisjonen 2016 og oppgavemeldingen (Meld.St.14). I denne sekvensen vil det også bli redegjort for status for arbeidet med kommunereformen i Nordland.

Konferansen blir avsluttet med Jørgen Skavlans foredrag «Frisk nok for livet» som dreier seg om nordmenns folkesjel og våre holdninger til det å være syk. Skavlan er en kjent foredragsholder, debattant og forfatter, som også har lang fartstid som skjærgårdsdoktor på Helgelandskysten.

Målgruppen for konferansen er ordførere, rådmenn, økonomimedarbeidere og politikere i kommunene. Andre som er interessert i de oppsatte tema er selvsagt også velkomne.

Program finner du til høyre i skjermbildet.

Vel møtt!

NB: Du er ikke registrert før du er kommet til en kvitteringsside. Kommer du tilbake til denne siden etter å ha trykket "send inn" - så er ikke skjemaet korrekt utfyllt. Se etter felt med rød tekst.

Dato:
28. mai 2015 09.30 - 29. mai 2015 13.00
Sted:
Radisson Blu Bodø
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland og KS Nordland
Målgruppe:
Økonomimedarbeidere, politikere, rådmenn