RSS

Nyheter

 • Bak f.v: Arve Knutsen, Even Ediassen, Anne Sofie Sand Mathisen, Roar Kvitvik, Elin Bye, Rolf Steffensen, Asbjørn Røyseland
Foran: Ann Mari Thomassen, Hill-Marta Solberg, Mona Handeland og Robert Isaksen
  ONSDAG 29.10.2014

  En ressurs for kommunereformen

  Ressursgruppa for kommunereformen i Nordland møttes for første gang onsdag 28. oktober.- Jeg er fornøyd med møtet – denne gruppa sitter på mye god kompetanse, sier fylkesmann Hill-Marta Solberg.

  [Les mer]

 • MANDAG 27.10.2014

  Besøk Den sorte gryte

  Gårdsdrivordninga vår presenterer sjølfolket på Møllevollen gård i Lødingen: Jorunn og Svein-Magne Husjord. Velkommen til et par som ikke tenker innenfor boksen, og som har turt å tenke helt nytt på mange områder.

  [Les mer]

 • Fylkesmann Hill-Marta Solberg og kommunal- og moderniserningsminister Jan Tore Sanner.
  MANDAG 27.10.2014

  Skjemaer mot tidstyver

  Fylkesmannen i Nordland har i flere år satset på å digitalisere tjenester. – Jeg ser store gevinster i å tenke som dette, sa kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner etter møtet fredag 24. oktober.

  [Les mer]

 • Gaupe - bilde tatt under kontrollerte forhold. 
Foto: Håkon Berg Sundet
  FREDAG 24.10.2014

  Har du sett spor etter gaupe?

  I så fall kan det lønne seg å melde fra om dette, særlig dersom det er spor etter flere dyr i følge. Fylkesmannen og Rovviltnemnda utlover nemlig dusør på kr 3000,- for dokumenterte spor etter familiegrupper av gaupe.

  [Les mer]

 • Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H)
  FREDAG 24.10.2014

  Statsråd Sanner vil lære av Fylkesmannen

  Fylkesmannen i Nordland har i flere år hatt fokus på å forenkle, forbedre og fornye - blant annet ved å digitalisere skjema. Nå besøker Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner oss for å lære om den digitale Fylkesmannen.

  [Les mer]

Følg oss på sosiale media