Bli med på dugnad mot marin forsøpling i Vestfold

Bli med på å rydde kyst og øyer i Vestfold for søppel og skrot. Du plukker søppel når det passer for deg, og Skjærgårdstjenesten henter sekkene.

I løpet av vinteren samles det opp søppel på kysten og øyene. Nå er det på tide å rydde!  Søppel er stygt å se på, men det er mer alvorlig enn det. Marin forsøpling skader livet i havet. Vi håper at mange blir med på dugnaden.

Enkeltpersoner, familier, grupper, foreninger og alle andre kan være med på ryddeaksjonen. Velg en øy eller en strekning som ryddes. Fortell Skjærgårdstjenesten om det, så henter de søppelet og frakter det til et mottaksanlegg. Ordningen gjelder for hele vestfoldkysten. I Larvik kommune kan det også meldes inn via kommunens hjemmeside, under "Meld feil".

Bruk skjemaet under for å varsle Skjærgårdstjenesten. Opplysningene kan leses på nettsiden når du har trykket på send-knappen, med unntak av ditt navn og telefonnummer.

Tusen takk for at dere bidrar til å ta vare på kysten og havet.

 

Ja, vi er med på  dugnaden!

Tillatt visning på nett
I Moutmarka er det satt ut flere strandryddebokser rett inn for  P-plass Grepansvingen (sydlige parkering) og rett ved Mokjerka P-plass (midtre). Her kan du forsyne deg med en søppelsekk og rydde underveis på tur. Informasjon om henting står på boksene.

I Moutmarka er det satt ut flere strandryddebokser rett inn for P-plass Grepansvingen (sydlige parkering) og rett ved Mokjerka P-plass (midtre). Her kan du forsyne deg med en søppelsekk og rydde underveis på tur. Informasjon om henting står på boksene.