Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 20.06.2018

  Nytt til skole- og barnehagestart 2018

  Lærernorm i skolen og pedagog- og bemanningsnorm i barnehagen er noe av det som er nytt til skole- og barnehagestart høsten 2018.

  [ Les mer ]

 • 20.06.2018

  «Når barn misbruker barn»

  I et blogginnlegg belyser fylkeslege Erlend Aasheim og seniorrådgiver Guri Rudi hos Fylkesmannen en lite omtalt problemstilling, nemlig at også barn og ungdom utøver problematiske eller skadelige seksuelle handlinger mot andre barn og unge. Les innlegget her.

 • Møtene, papirene og ordene var mange under det lange møtet. Til venstre landbruksdirektør Bente Odlo, Fylkesmannen i Oppland.
  18.06.2018

  Enighet om ny E6-trase

  Fylkesmannen meklet partene til enighet om et forslag til ny E6-trase forbi Lillehammer på 10 timer langt møte mandag (18.06.18). Lillehammer formannskap har dermed et konkret forslag når de skal behandle kommunedelplan for E6 Vingrom-Ensby tirsdag.

  [ Les mer ]

 • 18.06.2018

  - Imponerende arbeid i barnehagene

  I halvannet år har alle barnehager i Oppland jobbet spesielt med barns medvirkning. Fylkesmannen er imponert over arbeidet som er gjort.

  [ Les mer ]

 • 15.06.2018

  Trender i landbruket i Hedmark og Oppland

  "Trender i landbruket i Hedmark og Oppland" er utarbeidet av Ruralis (tidligere Norsk senter for bygdeforskning) og Rådhuset Vingelen på oppdrag fra Fylkesmannen i Oppland og Fylkesmannen i Hedmark. - Rapporten viser at vi har et landbruk som ønsker å satse og som har tro på fremtiden.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger