Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • Flomskadet potetåker på kvam
  22.06.2018

  Informasjon om erstatning for avlingssvikt

  Etter både flom og tørke i år vil mange vurdere å søke erstatning for avlingssvikt til høsten. Men meld allerede nå fra til kommunen! En del vurderer å så på nytt om veksten på kornet har feilet. Sannsynligvis vil det bli mangel på grovfôr i distriktet. Derfor er det aktuelt å så grønnfôrvekster på kornareal som går ut for å avhjelpe fôrmangel. 

  [ Les mer ]

 • Mye folk, mer trafikk til lands og lufta, mer støy - men nyttig for Norge og NATO. (Illustrajsonsfoto: Forsvaret)
  22.06.2018

  Oppland forbereder seg på NATO-besøk

  I perioden fra 25. oktober til 7. november foregår den store NATO-øvelsen Trident Juncture. I Oppland vil det i Lesja og på Dombås være om lag 2000 deltagere i øvelsen, i Lillehammer cirka 1000. Det blir også økt press på E6. Forsvaret lanserer i dag en egen nettside om øvelsen.

  [ Les mer ]

 • Stølslandskap, Vestre Slidre
  21.06.2018

  Oppland og Valdres får et nytt utvalgt kulturlandskap

  Norge får ni nye "utvalgte kulturlandskap", og ett av dem er Stølsvidda i Valdres. De utvalgte kulturlandskapene i jordbruket er en ordning basert på frivillig samarbeid og lokalt engasjement.

  [ Les mer ]

 • 20.06.2018

  Nytt til skole- og barnehagestart 2018

  Lærernorm i skolen og pedagog- og bemanningsnorm i barnehagen er noe av det som er nytt til skole- og barnehagestart høsten 2018.

  [ Les mer ]

 • 20.06.2018

  «Når barn misbruker barn»

  I et blogginnlegg belyser fylkeslege Erlend Aasheim og seniorrådgiver Guri Rudi hos Fylkesmannen en lite omtalt problemstilling, nemlig at også barn og ungdom utøver problematiske eller skadelige seksuelle handlinger mot andre barn og unge. Les innlegget her.

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger