Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 18.06.2018

  - Imponerende arbeid i barnehagene

  I halvannet år har alle barnehager i Oppland jobbet spesielt med barns medvirkning. Fylkesmannen er imponert over arbeidet som er gjort.

  [ Les mer ]

 • 15.06.2018

  Trender i landbruket i Hedmark og Oppland

  "Trender i landbruket i Hedmark og Oppland" er utarbeidet av Ruralis (tidligere Norsk senter for bygdeforskning) og Rådhuset Vingelen på oppdrag fra Fylkesmannen i Oppland og Fylkesmannen i Hedmark. - Rapporten viser at vi har et landbruk som ønsker å satse og som har tro på fremtiden.

  [ Les mer ]

 • 13.06.2018

  IPLOS-konferanse gjennomført

  Fylkesmannen i Hedmark og Oppland inviterte til IPLOS konferanse 30.05.2018 for blant annet å  presentere  IPLOS tall fra fylkene. Ringebu kommune v/ Britt Åse Høyesveen og Ingrid Kjos Braastad  hadde et innlegg på hvordan de benyttet IPLOS rapporteringen til  å planlegge helsetjenestene i kommunen.

  Målgruppen var ansatte i kommunene som har ansvar for IPLOS registrering, planleggere,  ledere og politikere.

  [ Les mer ]

 • 13.06.2018

  Naturtypekartlegging i Oppland 2018

  På oppdrag fra Miljødirektoratet vil det sommeren 2018 gjennomføres kartlegging av naturtyper i deler av Østre Toten, Gran, Lunner og Jevnaker kommuner i Oppland, samt langs Lågen fra Losna til Vinstra. Målet med kartleggingen er å få oversikt over og informasjon om verdifull natur til bruk i forvaltningen.

  [ Les mer ]

 • 13.06.2018

  Ferdsel i tidligere Hjerkinn skytefelt sommeren 2018

  Fylkesmannen har utredet vern av tidligere Hjerkinn skytefelt i perioden 2014-2017 og har i den forbindelse årlig informert om ferdsel i området. Nå er vernet vedtatt og Dovrefjell nasjonalparkstyre har overtatt som forvaltningsmyndighet. Skal du til Snøheim/Snøhetta i sommer, kan du fortsatt ta skyttelbussen. Her er en kort oppdatering med lenker videre for mer informasjon.

  [ Les mer ]

Flere nyheter