Kurs i offentlig helsearbeid for LIS1-leger

Dato:
29. oktober 2019 - 6. november 2019
Stad:
Drammen/Ski
Arrangør:
Helseavdelingen
Målgruppe:
LIS1-leger i kommunene høsten 2019

Kurset dekker obligatoriske læringsmål. Dersom kandidaten ikke får deltatt på kurset, er det arbeidsgiver/veileder i kommunen og kandidaten sitt ansvar å oppnå læringsmålene gjennom aktivitetene som fremgår av den individuelle utdanningsplanen.

Publisert 26.09.2019

Foreløpig program ligger i høyre marg. I dette finner dere oversikt over anbefalt forarbeid. Det forventes at alle deltakerne har gjennomført NAV sitt e-læringskurs i sykmeldingsarbeid før kurset, da en av forelesningene bygger på denne forutsetningen. I høyre marg finner dere også lenke til en oversikt over nettressurser som kan være nyttige for arbeidshverdagen og supplerer det som blir forelest på kurset. I denne oversikten finner dere lenker til de nettsider og veiledere som er anbefalt forarbeid, blant annet NAV-kurset.

For mer utfyllende informasjon om regler for refusjon av reise- og oppholdsutgifter, vises til nettsiden «Kurs og gruppeveiledning LIS1 høsten 2019». Vi kan opplyse om at vi har reservert en del hotellrom for de som har mer enn en times reisetid hver vei. Hotellene ligger rett ved jernbanestasjon og knutepunkt for buss.

Det er ca. 95 LIS1-leger som skal gjennomføre kurset, av pedagogiske grunner har vi fordelt deltakerne på to like kurs. For at antallet skal gå opp, ønskes følgende fordeling:

  • LIS1-leger med tjeneste i Oslo eller i kommuner i Buskerud fylke, samt Asker og Bærum (Vestre Viken området) melder seg på kurs 1 i Drammen 29.-30.10.19
  • LIS1-leger med tjeneste i kommuner i Østfold fylke eller i østre del av Akershus (Akershus fylke unntatt Asker og Bærum) melder seg på kurs 2 på Ski 05.-06.11.19

Noen kan ha gode grunner for å melde seg på motsatt kurs, men vi forutsetter som hovedregel at dere bytter plass med noen fra det kurset dere ønsker å delta på, slik at kabalen går opp med noenlunde likt antall deltakere på begge kurs. Gi begrunnelse for bytteønske, alternativt hvem dere bytter med i eget merknadsfelt i påmeldingsmodulen. Vi forbeholder oss retten til å kunne overstyre hvem som får plass på hvilket kurs.

For å være med på kurs, må dere melde dere på elektronisk i påmeldingsmodulen nedenfor. Den elektroniske registeringen er en forutsetning for at vi skal kunne utstede kursbevis med læringsmål etter kursslutt. Presenslister vil bli ført under kurset, og full tilstedeværelse er en forutsetning for at alle læringsmålene kan kvitteres ut.