Foreslå kandidater til Mangfoldsprisen

Vet du om en arbeidsplass som er en god kandidat til Mangfoldsprisen 2020? Alle kan komme med forslag og fristen for å sende inn ditt forslag er 24. mai.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 15.05.2020

Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Formålet med prisen er å fremme etnisk mangfold, bedre bruk av innvandreres kompetanse og øke rekruttering av innvandrere i arbeidslivet. Både store og små virksomheter, offentlige og private kan foreslås, og hvem som helst kan foreslå.

Prisen utdeles i regi av Kunnskapsdepartementet og vinnerne kåres ved hjelp av seks regionale og én nasjonal jury. Mangfoldsprisen deles ut i alle fylker, i kategoriene små virksomheter og mellomstore- og store virksomheter. De regionale vinnerne går videre til å konkurrere om å vinne nasjonale priser. I fjor var det mer enn 350 nominerte.

Assisterende fylkesmann i Innlandet Sigurd Tremoen sitter i den regionale juryen for prisen i Viken og Innlandet. Han oppfordrer til at alle nominerer sine kandidater slik at juryen får et bredt utvalg av gode kandidater å velge mellom.

Forslag kan sendes inn her.

Du kan lese mer om prisen på www.mangfoldsprisen.no.

 

Kontaktpersonar