Ny smittevernveileder for grønt

For å hindre spredning av koronaviruset (SARS-CoV-2), stilles det ekstra strenge krav til smittevern hos ansatte og i befolkningen generelt. Med bakgrunn i dette er det nå utarbeidet en egen smittevernleder for produksjon av frukt, bær og grønnsaker. 

 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 15.05.2020

Alle som på en eller annen måte er involvert i norsk grøntproduksjon vil finne relevant stoff i veilederen. 

Du finner veildederen vedlagt til høyre på siden under dokumenter.

Se også mer om smittevern i grøntproduksjon på Mattilsynets hjemmesider

Veilederen er utarbeidet av Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Stiftelsen Matmerk og Fylkesmannen i Vestland. Fylkesmannen i Trøndelag har også bidratt med faglige innspill. 

 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.