Hopp til innhald


Abonner på nyhende frå Fylkesmannen

Nyheter

 • Krattknusing på Tyrisholt
  19.09.2017

  Åpent møte 21.9 om Stølsvidda som mulig «utvalgt kulturlandskap i jordbruket»

  Stølsvidda er førstekandidat i Oppland til å bli innlemmet blant de nasjonalt «utvalgte kulturlandskapene i jordbruket» i 2018. Innen 1. november i år skal Fylkesmannen sammen med fylkeskommunen avklare om brukere/eiere i området ønsker at det får status som utvalgt kulturlandskap. 

  [ Les meir ]

 • 15.09.2017

  Anbefaler E6 på vestsida

  Fylkesmannen anbefaler å gå videre med vestsidealternativet for nye E6 forbi Lillehammer, forutsatt gode avbøtende tiltak.

  [ Les meir ]

 • 15.09.2017

  Tamreinslakting i godvær på Valdresflya

  Fylkesmannen har i år besøkt Vågå Tamreinlags slakting på Valdresflya og fikk god innsikt i tamreindrifta.  I alt ca 1200 dyr blir slakta i løpet av de to dagene slaktinga varer. 

  [ Les meir ]

 • 12.09.2017

  Rydd skapet - lever tilbake

  Kampanjen "Rydd skapet" skal få flere til å rydde i medisinene sine, oppbevare dem sikkert og returnere gamle medisiner til apoteket. Legemidler i miljøet er et økende problem, og det er derfor viktig at ubrukt medisin ikke kastes i søppel eller i avløpet, men returneres til apoteket.

  [ Les meir ]

 • 11.09.2017

  Statlig enighet om E6-trasé i Ringebu

  Fylkesmannen vurderer at innsigelsene for ny E6 på strekningen Fåvang kirke - Elstad i Ringebu fra de statlige etatene nå både er samkjørt og lar seg løse. Dermed foreligger det et sammenhengende traséalternativ fra staten. Men denne traseen er altså ikke den Ringebu ønsker.

  [ Les meir ]

Fleire nyhende


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger