Hvordan kan vi skape gode mat- og reiselivsopplevelser på gårder i Nordland?

Prosjektene Grønt reiseliv og Matopplevelser Nordland ønsker velkommen til avslutningskonferanse 16.-17. mars 2016 på Hotel Scandic Bodø. Meld deg på innen 14. januar.

Vi tar mål av oss å vise de siste faglige innspillene på temaet, fulgt av de beste eksemplene vi vet om.

Målgruppe

Er alle som er interesserte i temaet. Du som driver med reiseliv eller matproduksjon med utgangspunkt i en gård/landbrukseiendom er selvfølgelig spesielt velkommen. Konferansen vil også kunne inspirere deg som jobber med næringsutvikling/forskning/utdanning, så her er det bare å melde seg på! 

Om programmet

Det er sjelden vi kan velge fra øverste hylle når vi skal ha foredragsholdere. Denne gangen føler vi at vi er heldige som har fått nasjonale kapasiteter på sine områder til å dele sin kunnskap med oss. Se programmet i høyremenyen og la deg imponere Sett av tidspunktet og meld deg på allerede nå, slik at du kan glede deg lenge til denne seansen – og ikke minst: Treff andre likesinnede. Og hør på dette:

Dagen før konferansen arrangerer vi et smaksverksted for inviterte, der vi kopler ulike lokalmatprodusenter med gastronomien. Et team ledet av en dyktig kokk, vil sette sammen en Nordlandsbuffet som konferansen vil få servert dagen etter (16.mars). Vi arrangerer også parallelt Ostetorg med samtlige osteprodusenter i Nordland, der du får smake på herlighetene. Du må bare komme!

Kostnader

Konferansen blir avholdt i Bodø på Scandic hotell Bodø. Du må selv gjøre opp for eventuell overnatting samt deltageravgiften pålydende 1590,- direkte på hotellet.

Påmelding

Meld deg på innen 14. januar med påmeldingsskjemaet vårt, se lenke til høyre.