Regional samling for Inkluderende barnehage- og skolemiljø

Barn som ser inn vindu
Barn som ser inn vindu (Foto: Elisabeth Kleiva Vian / Fylkesmannen i Nordland)

Fylkesmannen inviterer til den første regionale samlingen for pulje 3 i satsingen IBSM.

Dette gjelder kommunene Moskenes, FlakstadVestvågøyVefsn og Bodø som er deltakere i pulje 3. Fylkesmannen dekker foredragsholdere, dagpakker  med forfriskninger, mellommål og lunsj.

Tidspunkt: Oppstart torsdag 25.april kl. 08:30, avslutning fredag 26.april kl.14:30.

Vi har satt tidene i samarbeid med ressurspersonene, og ber deltakerne ta hensyn til disse tidene ved bestilling av reise.

Reise og opphold

Dere må bestille og betale reise og opphold selv. Vi har reservert et visst antall rom ved hotellet 25.-26.april til avtalepris 1090 kr per person/natt. Denne gjelder også for de av dere som må komme kvelden i forveien og trenger overnatting 24.-25. april. Tilbudet går ut den 22.03. 2019, og vi vil si ifra oss alle rom som ikke er booket til da.

Kontakt Scandic Havet – Tollbugata 5, Bodø - tlf. 75 50 38 00

Vi ber om at hver deltaker eller kommune gjør opp med hotellet ved utsjekk.

Middag 25.april: Dersom deltakerne ønsker felles middag på hotellet eller et annet spisested i byen, ber vi om at dere krysser av for det i påmeldingen. Da vil vi reservere bord for dere. NB! Middagen må den enkelte betale selv.

Programmet er klart, og dere har tilgang på det i høyre meny (relaterte lenker).

Påmelding: Vi ber deltakere fra kommunene om å melde seg på samlingen snarest og senest 22.mars kl.12. Bruk nettløsningen under.