Pris for nytenkning i Beiarn

Ørjan Kristiansen fra Beiarn fikk ideen til en app som kan erstatte bunker med papir og permer. Kommunen tente på ideen og søkte midler for å utvikle app'en. Nå har de fått fornyingsprisen fra Fylkesmannen.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 05.03.2014

Pressemelding

Fornyingsprisen utdelt

Beiarn kommune har fått Fornyingsprisen 2014 for prosjektet «Pocket Nurse», som er en applikasjon som inneholder alle relevante rutiner, prosedyrer og risikoanalyser innenfor pleie og omsorgssektoren i kommunene som inngår i samarbeidet.

Det var fylkesmann Hill-Marta Solberg som delte ut prisen under Kommunekonferansen ved Radisson Blu i Bodø.

Fylkesmannen har delt ut fornyingsprisen siden 2011. Prisen ble etablert på bakgrunn av et ønske om å spre gode erfaringer og samtidig inspirere kommunene i Nordland til å satse på fornyingsprosjekter. Gjennom prisen ønsker vi å løfte fram et prosjekt som har utmerket seg.

Valget er begrunnet med at kommunen gjennom dette prosjektet har vist stor evne til nytenkning innen pleie og omsorgssektoren. Ved å ta i bruk ny teknologi er det tilrettelagt for innovative løsninger som også kan benyttes av andre kommuner i Salten.

Resultatet er en mer effektiv arbeidshverdag for helsepersonell som vil ha relevant informasjon tilgjengelig til enhver tid, samt et mer smidig samarbeid mellom kommuner om rutinepreget arbeid.

Kontaktperson Fylkesmannen: Kommunikasjonsrådgiver Gull H. Pedersen 90 20 95 21

Beiarn kommune: ordfører Monika Sande 416 39 125

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.