Hopp til innhald


Abonner på nyhende frå Fylkesmannen

Nyheter

 • 14.11.2017

  Ny tilskuddsordning for helsestasjons- og skolehelsetjenesten 2018

  Helsedirektoratet har lyst ut tilskudd på omlag 278 millioner kroner som skal gå til styrking og utvikling av helsestasjons- og skolehelsetjenesten.

  [ Les meir ]

 • Noen av de som deltar i Buskerud delegasjonen for IGW-Fjell. Fra venstre Jan-Petter Røisgaard - Nordre Bergan gård, Terje Siomonsen - Bardøla Høyfjellshotell, Hilde Aare – Buskerud Fylkeskommune, Anita Panman – Fylkesmannen i Buskerud og Else Horge Asplin - Hallingdal lokalmatsenter. Pål K. Medhus - Visit Geilo var ikke tilstede da bilde ble tatt.
  13.11.2017

  Ut i verden

  Hallingdal lokalmatsenter, Nordre Bergan gård, Bardøla Høyfjellshotell og Visit Geilo reiser til Grüne Woche i Berlin. Der de skal være en del av den norske standen på messa i Berlin fra 19. til 28 januar 2018. Grüne Woche er verdens største mat og reiselivsmesse.

  [ Les meir ]

 • 10.11.2017

  Fortsatt lave tap til rovvilt

  Fylkesmannen har mottatt 53 søknader om erstatning for sau drept av fredet rovvilt i 2017. Samlet erstatningskrav er 1054 sauer. Det er omtrent samme omfang som i fjor.

  [ Les meir ]

 • Fra venstre: direktør Innovasjon Norge avd Buskerud Vestfold Telemark Anniken Fægri-Damm Larsen, Innovasjon Norge Beret Mette Haga, prisvinnerne Bakke Gård ved Anne Karin Bøhn og Svein Indresæther, fagsjef Fylkesmannen i Buskerud Otto Galleberg, ordfører i Modum Ståle Versland.
  10.11.2017

  Bygdeutviklingsprisen 2017 er delt ut

  Fylkesmannen i Buskerud gratulerer årets vinner av Bygdeutviklingsprisen i Buskerud!

  [ Les meir ]

 • 09.11.2017

  Åpner ikke for kvotejakt på gaupe i 2018

  Rovviltnemnda i region 2 har vurdert kvotejakt på gaupe i møtet den 9. november, og kommet frem til at det ikke skal åpnes for jakt i 2018.

  [ Les meir ]

 • Utsikt fra området Hestgjuvnatten. Norefjell med Høgevarde til venstre, hytteområdene ved Gulsviksetran, og Gulsvikelvi til høyre. Foto: Tom Hellik Hofton
  08.11.2017

  Høring av verneforslag for skog

  Fylkesmannen har sendt forslag om vern av to nye naturreservater (Hestgjuvnatten og Laksejuv) og utvidelse av eksisterende Finnemarka naturreservat på høring. Samtidig sendes utkast til forvaltningsplan for Finnemarka naturreservat også på høring. 

  [ Les meir ]

Fleire nyhende