Kontakt oss

Hovedkontoret til Fylkesmannen i Vestfold og Telemark ligger i Tønsberg, men vi har også kontorer i Skien.

Telefon: 33 37 10 00

E-post: fmvtpost@fylkesmannen.no  

Send sikker melding

Postadresse: Postboks 2076, 3103 Tønsberg.

Besøksadresse i Tønsberg: Anton Jenssensgate 4, Statens park, bygning I.

Besøksadresse i Skien: Statens hus, Gjerpensgate 14.

Åpningstider:
15. mai til 14. september: kl. 8.00 – 15.00
15. september til 14. mai: kl. 8.00 – 15.45

Gjesteparkering

Tønsberg: Gjesteparkering i Statens park er avgiftsbelagt. Når du kjører inn på pakeringsplassen blir bilens registreringsnummer registrert, og du betaler ved avreise. Du kan også betale i Micasa Appen. Sonenr er 6106.

Det kan dessverre være fullt på parkeringsplassene i Statens Park. Det er også mulig å parkere i Fjordgata. (Ved det som tidligere var Maritime skole.)

Vil du besøke oss med el-bil? Vi har ladestasjon..

Skien: Gjesteparkering ved Statens hus er avgiftsbelagt.

Honorar og godtgjøring til eksterne

Har du krav på oppgjør av reiseregning, godtgjøring eller honorar fra Fylkesmannen i Vestfold og Telemark? Bruk DFØs selvbetjeningsportal til å sende inn ditt krav elektronisk 

Faktura

Alle fakturaer til Fylkesmannen i Vestfold og Telemark skal sendes som EHF-faktura. Vi godtar ikke lenger fakturaer på papir. Hva er en EHF-faktura?

EHF (Elektronisk Handelsformat) er en norsk tilpasning til et felleseuropeisk fakturaformat. Det benyttes av statlige, kommunale og private virksomheter for mottak av regninger.

En EHF-faktura er en elektronisk faktura som sendes direkte fra avsenders til mottakers økonomisystem. Fordi den mottas og leses automatisk er du trygg på at den kommer raskt frem til riktig mottaker.

For å sende EHF-fakturaer må du bruke et fakturasystem som har støtte for det. Ellers trenger du ingen spesielle avtaler, hverken med banken eller andre.