Gode løsninger for offentlig innkjøp av lokal mat og drikke

Dato:
24. oktober 2019 10.00 - 15.00
Sted:
Scandic Park Hotell Sandefjord
Arrangør:
Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Målgruppe:
anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid

Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark arrangerer denne konferansen sammen. Bakgrunnen er ønsket om å øke innkjøp av lokalmat og drikke og skape matglede og helse i befolkningen. Dette er viktige elementer i Matnasjonen Norge. 

Publisert 09.09.2019

Innkjøp av mat er koblet til god ressursutnyttelse og matsvinn. Sammenhengen blir belyst. Vi ønsker å vise hvordan det er mulig å øke lokal mat og drikke i alle offentlig innkjøp. Meld inn tema du ønsker å få svar på ved påmelding.

Målgruppe for konferansen er anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid.

Program: Se i høyre kolonne eller her.

Meld deg på herMatinnkjopseminar@lmd.dep.no 
Påmeldingsfrist: Først til mølla. Begrenset antall plasser

Kontaktpersoner:
Stine Sem, seniorrådgiver, Landbruks- og matdepartementet
E- post: Stine.Sem@lmd.dep.no , tel. 22 24 91 19

Kari Mette Holm, seniorrådgiver, Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
E-post: fmvekmh@fylkesmannen.no, tlf 33 37 23 67/997 44206

Dato:
24. oktober 2019 10.00 - 15.00
Sted:
Scandic Park Hotell Sandefjord
Arrangør:
Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Målgruppe:
anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid