Gode løsninger for offentlig innkjøp av lokal mat og drikke
- Dato:
- 24. oktober 2019 10.00 - 15.00
- Sted:
- Scandic Park Hotell Sandefjord
- Arrangør:
- Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
- Målgruppe:
- anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid
Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark arrangerer denne konferansen sammen. Bakgrunnen er ønsket om å øke innkjøp av lokalmat og drikke og skape matglede og helse i befolkningen. Dette er viktige elementer i Matnasjonen Norge.
Innkjøp av mat er koblet til god ressursutnyttelse og matsvinn. Sammenhengen blir belyst. Vi ønsker å vise hvordan det er mulig å øke lokal mat og drikke i alle offentlig innkjøp. Meld inn tema du ønsker å få svar på ved påmelding.
Målgruppe for konferansen er anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid.
Program: Se i høyre kolonne eller her.
Meld deg på her: Matinnkjopseminar@lmd.dep.no
Påmeldingsfrist: Først til mølla. Begrenset antall plasser
Kontaktpersoner:
Stine Sem, seniorrådgiver, Landbruks- og matdepartementet
E- post: Stine.Sem@lmd.dep.no , tel. 22 24 91 19
Kari Mette Holm, seniorrådgiver, Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
E-post: fmvekmh@fylkesmannen.no, tlf 33 37 23 67/997 44206
- Dato:
- 24. oktober 2019 10.00 - 15.00
- Sted:
- Scandic Park Hotell Sandefjord
- Arrangør:
- Landbruks- og matdepartementet og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
- Målgruppe:
- anbuds og innkjøpsansvarlige og ledere i kommuner og fylker, enhetsledere i offentlige/private sykehjem, kriminalomsorg, brukerutvalg, og innkjøpssamarbeid