Inspirasjonstreff om bygdenæringer

Dato:
22. oktober 2019 10:00 - 15:00
Sted:
Eggen gård i Bardu
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Alle som har tanker om å starte lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift

Har du planer om å starte en lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift?

På grunn av stor interesse er seminaret dessverre stengt for påmelding.

Har du en idé i magen, tanker om videreutvikling av egen bedrift eller vil du møte andre i samme situasjon? 


Du kan få veiledning innen:

Ta en prat med denne gjengen:

  • Innovasjon Norge
  • Kompetansenettverket for lokalmat i Nord-Norge.
  • Mattilsynet
  • Kommunene
  • Troms Fylkeskommune
  • Fylkesmannen i Troms og Finnmark

Program

10.00 | Velkommen ved Fylkesmannen i Troms og Finnmark

10.15 | Velkommen til Eggen Gård ved Ingvild Sekse

10.35 | Moen Kulturlåve ved Sverre Hågbo

10.55 | Kvæfjord Matkultur ved Ellen Eliseussen fra Kvæfjord kommune

11.10 | Spørsmål og diskusjon

Kort orientering om opplegget etter lunsj

11.30 | Lokal lunsj fra Hemgjort

12.30 | Individuelle møter

14.30 | Oppsummering

15.00 | Vel hjem

 

Dato:
22. oktober 2019 10:00 - 15:00
Sted:
Eggen gård i Bardu
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Alle som har tanker om å starte lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift