Inspirasjonsseminar om bygdenæringer

Dato:
24. oktober 2019 10:00 - 15:30
Sted:
Alta Videregående Skole
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Alle som har tanker om å starte lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift

Har du planer om å starte en lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift? Meld deg på inspirasjonsseminar innen 18. oktober.

Har du en idé i magen, tanker om videreutvikling av egen bedrift eller vil du møte andre i samme situasjon? 


Du kan få veiledning innen:

Ta en prat med denne gjengen:

  • Innovasjon Norge
  • Kompetansenettverket for lokalmat i Nord-Norge.
  • Mattilsynet
  • Kommunene
  • Finnmark Fylkeskommune
  • Sametinget
  • Fylkesmannen i Troms og Finnmark

Program (oppdateres)

 

10.00 | Velkommen v/Fylkesmannen i Troms og Finnmark

10.15 | Finnmark fylkeskommunens nye oppgaver og tilskudd

v/Kjersti Rosanoff Aronsen

10.30 | Informasjon fra Kompetansenettverket for lokalmat i nord

v/Åse Vøllestad, NIBIO

10.45 | Ut på vidda = lærings- og omsorgstjenester som ny tilleggsnæring    for reindriftsfamilier

v/Ethel Seljevold, Fylkesmannen i Troms og Finnmark

11.00 | Skodi Rein en historie om tradisjon, kultur, innovasjon og entreprenørskap

v/Karen Utsi Sara

11.20 | Spørsmål og Svar

11.45 | Lunsj

12.30 | Individuelle møter og veiledning

15.30 | Vel hjem

Dato:
24. oktober 2019 10:00 - 15:30
Sted:
Alta Videregående Skole
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Alle som har tanker om å starte lokalmatbedrift, grønt reiseliv, Inn på Tunet, Ut på vidda eller annen næring i tilknytning til landbruk/reindrift