Os

God og nyttig dialog på TOS arena mellom fylkesmannen, politikere og administrasjon i Os. Her ordfører Runa Finborud og fylkesmannen.
God og nyttig dialog på TOS arena mellom fylkesmannen, politikere og administrasjon i Os. Her ordfører Runa Finborud og fylkesmannen. (Foto: Ivar Ødegaard)

Folk i Os er flinke til å stille opp og flinke til å prate sammen. De har flere hytter enn eneboliger, men ønsker seg enda flere hytter. De har to flotte nye barnehager og heldige er de som får gå her. På helsehuset har de egne dyktige kokker, mat som også de øvrige kommuneansatte får nyte godt av.

Kommunen er også i ferd med å få sin egen digitale kommunerobot, Robert. Han vil etter hvert svare innbyggerne på mange av de spørsmålene de lurer på. Fylkesmannen fikk prøve å stille Robert et spørsmål, og han ble meget fornøyd med svaret.

Kontaktpersoner

FAKTA OM OS

Kommunenavn: Os (etter gården Os der sideelva Vangrøfta munner ut i Glåma)
Landareal: 1.008 km2
Folketall pr. 1.1.2018: 1.936
Ordfører 2019: Runa Finborud (Sp)

Kilder: SNL, SSB, Wikipedia

DA KNUT MØTTE ROBERT

Sitat fra fylkesmann Knut Storbergets Facebookinnlegg om Os:

Sitat fra fylkesmann Knut Storbergets Facebookinnlegg om Os: "Roboten 'Robert', som er sysselsatt for å svare på spørsmål om kommunen, er etter fylkesmannens personlige mening meget velegnet. Han ga utmerkede svar på gode spørsmål...." Og på bildet ser du både spørsmål og svar.


Oppvekstsjef Martin Løvø visste hvordan han skulle få fylkesmannens oppmerksomhet; rett og slett med smiger. Begge de to - og alle de andre i rommet - lo godt over Løvøs påfunn.

Oppvekstsjef Martin Løvø visste hvordan han skulle få fylkesmannens oppmerksomhet; rett og slett med smiger. Begge de to - og alle de andre i rommet - lo godt over Løvøs påfunn. (Foto: Ivar Ødegaard)

PROGRAM I OS

Sted: TOS Arena

Tema:

  • Småkommuneutfordringer
  • Oppvekst