Fylkesmannens egne ord - Nordre Land

Fylkesmann Knut Storberget utfordret den treffsikre ordføreren til duell i bowling da han og følget besøkte Landmo bo- og servicesenter. Både beboere og besøkende barnehagebarn fulgte nøye med. Fylkesmannens beskjedenhet gjør at resultatet forblir en hemmelighet.
Fylkesmann Knut Storberget utfordret den treffsikre ordføreren til duell i bowling da han og følget besøkte Landmo bo- og servicesenter. Både beboere og besøkende barnehagebarn fulgte nøye med. Fylkesmannens beskjedenhet gjør at resultatet forblir en hemmelighet. (Foto: Ivar Ødegaard)

Etter hvert eneste av de 48 kommunebesøkene fylkesmann Knut Storberget er på nå i vinter, gjør han seg noen tanker som han deler med leserne.

Har du hørt det før, ordfører Ola Tore Dokken? Det ble et treffsikkert besøk i Nordre Land med flere innertiere. Vi er i innspurten på reisa; er det kongelaget som står igjen? Joda, ordføreren med store meritter fra idretten; 2 ganger skytterkonge (2004 og 2014) ga oss noe å tenke på.

Sett av tid til sommeren for å besøke Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter As. En perle av en virksomhet med god drift og inntekter; og en viktig sak for Innlandet, Søndre og Nordre Land. Vern av våtmarker og det yrende livet vi finner der land møter vann. Trekkende og hekkende vannfugler, pattedyr, fisk og krypdyr. Les på nett! Nasjonal størrelse; i Innlandet. Bra jobba, styreleder Kjetil Bjørklund og co! Her ser fylkesmannen frem til tett samarbeid i årene som kommer.

Så gir også Nordre Land andre kvaliteter til sine. På Landmo omsorgs- og rehabiliteringssenter fikk vi se hva aktiviteter, pleiere og de på kjøkkenet kan gjøre for å gi omsorgstrengende beboere en meningsfull hverdag. Bowling, Halloween, sang, gode måltider og aktivitetsfull hverdag gir dagen livskvalitet. Takk for trivelig lunsj og flott sang til beboere og ansatte.

Og igjen; barn og ungdom er med når vi møter kommunene. På Landmo møtte vi ungdomskoleelever og barnehagebarn i fin aktivitet med beboere.

Nordre Land; slik vil vi ha det i livene våre.

Knut Storberget
fylkesmann

Kontaktpersoner