Nettverksmøte med samiske barnehager og norske barnehager med samiske barn

Nettverksmøte med samiske barnehager, norske barnehager med samiske barn, barnehageeiere og barnehagemyndigheter i aktuelle kommuner i Troms

Tema: Implementering av ny rammeplan

                       

Påmeldingsfrist: 20. 08 .2018 

Velkommen til dialogmøte med barnehager og kommuner om arbeidet med å implementere ny rammeplan

Vi vil ha en gjennomgang av:

  • Implementering av ny rammeplan – med fokus på samisk innhold og oppgaver
  • Støtte- og veiledningsmateriell fra Utdanningsdirektoratet (Udir.no)
  • Kompetansestrategien
  • Nettverk
  • Prosjekt

«I samiske barnehager skal årsplanen bygge på den samiske årstidskalenderen.»  Bukkespranget Natur barnehage og Guovssahas Mánáidgárdi vil dele sine erfaringer om hvordan det pedagogiske arbeidet i barnehagen knytter seg til årets gang og endringene i naturen.

«Samiske barn i barnehage skal få støtte til å bevare og utvikle sitt språk, sin kunnskap og kultur uavhengig av hvor i landet de bor.»

Professor Torjer A Olsen ved Senter for samiske studier UIT, vil si noe "Samisk i barnehagen - mellom nasjonale krav og lokale forhold"

Fylkesmannen dekker dagpakke for alle og overnatting fra 5. – 6. september 2018 for de som har behov.  Oppgi dette referansenr. GR002224 når dere bestiller rom. Deltakerne må selv dekke reiseutgifter.

 

Plan for dagen finner du i margen til høyre.

 

OBS! ved påmelding vil du få en automatisk generert e-post som bekreftelse på at du er påmeldt. Dersom du ikke mottar denne innen fem minutter må du prøve igjen! Du er ikke påmeldt hvis du ikke mottar en slik.

Dato:
6. september 09:00 - 15:00
Sted:
Quality Hotel saga, Tromsø
Ansvarlig:
Oppvekst- og utdanningsvadelingen
Målgruppe:
Ansatte i samiske barnehager og norske barnehager med samiske barn (private og kommunale) barnehageeiere og barnehagemyndigheter
Påmeldingsfrist:
20.08.2018 23:59:00

Kontaktpersoner

Dokumenter