Etterutdanningskurs for lærere og ledere i voksenopplæringene

Dato:
15. oktober 10:30 - 16. oktober 15:00
Sted:
Radisson Blu Hotel Tromsø
Ansvarlig:
Oppvekst- og utdanningsavdelingen
Målgruppe:
Lærere og ledere i voksenopplæringene
Påmeldingsfrist:
01.09.2018 23:59:00

Fylkesmannen i Troms inviterer lærere og ledere ved voksenopplæringene i fylket til to dager med etterutdanningskurs.

Begge dagene tilbys flere alternative kurs. Kursene skal gi faglig påfyll og inspirasjon til lærere og ledere i voksenopplæringen, samt gi mulighet til å møte kolleger fra andre kommuner for erfaringsutveksling.

Både mandag 15. oktober og tirsdag 16. oktober kan en velge seg to av tre halvdagskurs, ett før lunsj og ett etter lunsj.

Tirsdag 16. oktober er det også som et alternativ en fagdag for lærere som underviser i grunnskolefag i voksenopplæringen. Denne dagen organiseres lokalt av storbynettverket, men det åpnes også for at små kommuner utenfor nettverket kan delta.

Ved stor pågang til de enkelte kursene vil det være første mann til mølla som gjelder!

Alle de ordinære kursene passer for både lærere som underviser i norsk etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere og for lærere som underviser i grunnskolefag for voksne. Nærmere beskrivelse av kursene og program for dagen finner dere til høyre under dokumenter.

Kursene er i utgangspunktet gratis å delta på (inkl. middag 15. okt.), og tilreisende får dekket overnatting fra 15. til 16. oktober. Reise og eventuelt tilknytningsdøgn må betales av deltakeren selv eller deltakerens arbeidsgiver. Det tas forbehold om at Fylkesmannen får nødvendig tildeling av midler.

Påmeldingen er bindende etter at påmeldingsfristen er gått ut. Ved for sen avmelding eller uteblivelse vil deltakeren eller deltakerens arbeidsgiver faktureres for faktiske utgifter.

Påmeldingsfristen er 1.9.2018.

 

FYLL INN BINDENDE PÅMELDINGSSKJEMA:

Du vil få en egen e-post om hvorvidt du har fått plass på ønsket parallellsesjon etter påmeldingsfristens utløp.

Dato:
15. oktober 10:30 - 16. oktober 15:00
Sted:
Radisson Blu Hotel Tromsø
Ansvarlig:
Oppvekst- og utdanningsavdelingen
Målgruppe:
Lærere og ledere i voksenopplæringene
Påmeldingsfrist:
01.09.2018 23:59:00