Matproduksjon

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 24.10.2023

Husk å melde deg på Matsmiå innen 1. november!

Vi minner om Matsmiå som blir arrangert 14. - 15. november i Kvinesdal på Utsikten Hotell og Kvinesdal videregående skole.


Publisert 20.10.2023

Oste-VM med fire deltakarar frå Rogaland!

Neste helg er det Oste-VM i Trondheim og Rogaland deltek med produkt frå 4 ysteri!


Publisert 17.10.2023

Hald av 4. mars til Landbrukskonferansen 2024!

Sjølvaste landbruks- og matminister Geir Pollestad kjem til Landbrukskonferansen for å halde innlegg.


Publisert 08.09.2023

Søknadsfrist for utviklingsmidler i landbruket er 13.oktober

Ordningen regionale tilretteleggingstiltak (RT) skal støtte prosjekt med mål om å utvikle og styrke verdiskaping i landbruket. Det er Fylkeskommunen som forvalter ordningen.


Publisert 05.09.2023

Kortreist september 2023

Lørdag 16. september ønsker lokalmatprodusenter og gårdsutsalg velkommen til handel, smaksfest og opplevelser – fra Egersund i sør, til Suldal i nord. Dra så langt eller kort du vil, og kom hjem med et mangfold av gode smaker!


Publisert 04.09.2023

Matsmiå 2023 blir arrangert i Kvinesdal

For første gang siden 2019 blir Matsmiå arrangert 14. - 15. november. 


Publisert 04.07.2023

Prisdryss under Gladmatfestivalen

Den gjeve Matkulturprisen ble i år tildelt Sonja Hargaut og Villa Rosenhagen på Jørpeland. I tillegg ble det delt ut en rekke Gladmatpriser til utstillere.


Publisert 29.06.2023

Gladmattinget satte eksport av landbruksprodukter på dagsorden

Kan landbruknæringen i Rogaland øke inntektene i fremtiden ved å satse på eksport av kvalitetsprodukter?


Publisert 28.06.2023

Pakkeriet må utvide for å ta unna fruktavlingane

Pakkeriet i Årdal utvidar kjølekapasiteten med 330 m2, og skal nå kunne handtere 1100 – 1200 tonn med rogalandsfrukt.


Publisert 23.06.2023

80 lokalmatprodusenter er klar for Gladmat 28. juni - 1. juli

Om 5 dager åpner årets Gladmatfestival og med lokalmat som tema er det duket for nærvær, nye smaker og matopplevelser.