MAT PÅ MÆRE - Fagdager for lokal mat og drikke

Dato:
11. februar 2020 09:00 - 12. februar 2020 16:00
Sted:
Steinkjær rådhus
Ansvarlig:
Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Trøndelag
Målgruppe:
Alle som er interesserte i lokal mat, merkevarebygging, ystekurs, cider og fruktvin, honning, meny, kjøttforedling og berkraft
Mange deltakarar på slike fagdagar
Mange deltakarar på slike fagdagar (Foto: Lånt frå Matnavet på Mære)

Unn deg to dagar mede inspirasjon og lærdom frå eit av landets beste kompetansesenter på lokal mat og reiseliv. Matnavet på Mære arrangerer fagdagar for lokal mat og drikke i Steinkjær 11.-12. februar. Smak er hovedtema.

Interessante føredrag

Tirsdag 11.02 før lunsj er spekka med føredrag og smakeshow og skråblikk på trøndersk lokalmat.

Nyttige kurs

Tirsdag etter lunsj startar kursa opp, og varer til 16 dagen etter. Programmet sluttar kl 17.

Meir opplysningar og påmelding

Fullstendig program, påmeldingsskjema og informasjon om matnavet finn du på Matnavet på Mære

Praktisk

Påmeldingsfristen er 1. februar, men enkelte kurs har begrensa plassar. Det kan derfor vere lurt å melde seg tidleg.

Bestill overnatting sjølv. Du finn meir informasjon om hotellavtale på nettsida for arrangementet.

Fagdagar med føredrag og kurs, med smak som hovedtema. Foto: lånt frå Matnavet på Mære

Fagdagar med føredrag og kurs, med smak som hovedtema. Foto: lånt frå Matnavet på Mære

Dato:
11. februar 2020 09:00 - 12. februar 2020 16:00
Sted:
Steinkjær rådhus
Ansvarlig:
Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Trøndelag
Målgruppe:
Alle som er interesserte i lokal mat, merkevarebygging, ystekurs, cider og fruktvin, honning, meny, kjøttforedling og berkraft