Fylkesmannens egne ord - Søndre Land

Det er fyrt godt opp i ovnen i spisesalen på Granum Gårds pensjonat, et tradisjonsrikt pensjonat med Norges beste (noen sier tredje beste) utsikt. Fylkesmann Knut Storberget behøvde ikke snakke seg varm denne dagen.
Det er fyrt godt opp i ovnen i spisesalen på Granum Gårds pensjonat, et tradisjonsrikt pensjonat med Norges beste (noen sier tredje beste) utsikt. Fylkesmann Knut Storberget behøvde ikke snakke seg varm denne dagen. (Foto: Ivar Ødegaard)

Etter hvert eneste av de 48 kommunebesøkene fylkesmann Knut Storberget er på nå i vinter, gjør han seg noen tanker som han deler med leserne.

Mennesker.

I Søndre land kommune. De fortalte sine historier. Stor opplevelse. Det går an Remi: (Antonio Magnor); å reise seg og komme i fin flyt. Du gjør jo en kjempejobb i kantina!

Søndre Land gir unge gode oppvekstvilkår, men etter sin egen oppfatning; for mange faller ut av arbeid og utdanning. De gjør noe med det. Med FYSAK på skolen (vi prøvde et friminutt), full fart i frisk luft, og mulighet for arbeidslivsfag. Og tiltaket Sølve; for å gi jobbmuligheter til flere. Tenke på tvers. Lande livet.

For å si det med landingene; «Landing på månen. Var ikke det han Konrad da? Han var så interessert i romfart».

Mennesker.

Knut Storberget
fylkesmann

Kontaktpersoner