Nettverk, veiledningssamlinger og kurstilbud fra enhet Sosial

Informasjon om våre planer angående nettverk, opplæring og kurstilbud.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 26.03.2020

Enhet Sosial var i gang med å gjennomføre ulike nettverk, opplærings- og kurstilbud for 2020 rettet mot Nav-kontor og kommuner. På grunn av korona-situasjonen, har noen annonserte tiltak måttet avlyses, og vi har ikke kunnet gå ut med datoer for andre planlagte tiltak. Vi har i den forbindelse også vurdert muligheten for å gjennomføre tiltak via streaming. Sånn som situasjonen er akkurat nå, har vi utsatt alle tiltak til korona-situasjonen er mer avklart. For ikke å belaste kommunene og Nav-kontorene unødvendig, vil vi sannsynligvis ikke kunne gjennomføre planlagte tiltak før fra høsten.

Vårt mål er at alle tiltakene vi hadde planlagt skal bli gjennomført, enten gjennom andre kanaler enn fysiske møtepunkter, eller ved utsettelse. Vi vil holde dere orientert om dette, ved at det vil bli sendt ut invitasjon når noe er klart.

Ta gjerne kontakt med oss, dersom dere har forslag til alternativ gjennomføring av nettverk, opplæring og kurstilbud. Vi setter også pris på å høre fra dere, dersom det er konkrete opplæringstiltak dere har behov for innen høsten.

Vi vet at mange nå har fått økt arbeidspress og endrede arbeidsoppgaver. Vi ønsker dere lykke til med krevende arbeidsdager, og ser fram til at den ordinære hverdagen kommer tilbake.

Kontaktpersoner