Tilskuddsmidler til Nav-kontor for 2019, Arbeids- og velferdsdirektoratet

Arbeids- og velferdsdirektoratet har fra 2017 samlet sine tidligere tilskuddsordninger i en ny ordning: «Tilskudd til utvikling av sosiale tjenester i Nav-kontor». Søknader skal sendes via Fylkesmannen. Søknadsfrist: 01.02.19.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 07.01.2019

Det er kun Nav-kontor som kan søke om tilskudd til utvikling av sosiale tjenester i Nav-kontor. Under finner dere lenke til publisering på Arbeids- og velferdsdirektoratet sine nettsider. Der finner dere utlysningstekst, regelverk for ordningen og søknadsskjema. Vi har også lagt ut utlysningstekst og søknadsskjema på våre nettsider. Søknadsskjema og informasjon om tilskuddsordningen er sendt ut til alle Nav-postkasser fra Fylkesmannen i desember 2018 (e-post).

Lenken til nav.no er https://www.nav.no/no/NAV+og+samfunn/Samarbeid/Tilskudd+gjennom+NAV/Tilskudd+til+kommuner+og+NAV-kontor .

Det er i tillegg publisert på navet, nye intranett i Nav og Veiviseren.no (den boligsosial veiviser).

Fylkesmannen i Innlandet har invitert alle kommuner, inkludert Nav-kontor, til et informasjonsmøte om tilskuddsordninger i Statens Hus i Lillehammer den 17.01.19 og i Statens Hus i Hamar den 18.01.19. Informasjon ligger på vår nettside. Her vil også tilskuddsordningen fra Arbeids- og velferdsdirektoratet bli presentert.

Vi minner om at alle som har løpende prosjekter må søke forlengelse. Det skal skje på samme skjema, og på samme måte som for nye søknader.

Søknadsfrist: 1. februar 2019. Arbeids- og velferdsdirektoratets skjema skal benyttes.