Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • MANDAG 17.10.2016

  Midlertidig stenging av barmarksløype 3 i Kautokeino kommune

  Fylkesmannen har vedtatt å stenge barmarksløype nr. 3 i Kautokeino kommune fra og med 20. oktober til og med 20. november 2016. 

  [ Les mer ]

 • SØNDAG 16.10.2016

  Enslig mindreårige asylsøkere og flyktninger - kroppen, seksualiteten, følelsene og normene

  Fylkesmannen vil i samarbeid med Alta kommune, avdeling for barn og unge arrangere seminar for seksualopplysning til enslige mindreårige ayslsøkere og flyktninger. Seminaret arrangeres 6 - 8.12.2016 ved Thon hotell Alta.

  Målsettingen med seminaret er å drøfte hvordan det kan gis støtte, veiledning og opplysning slik at de unge bedre kan finne seg til rette i egen kropp, og kunne forholde seg til andre på en sunn og god måte. Det faglige arbeidet ledes av lege Beirt Austveg som har lang nasjonal og internasjonal erfaring i arbeidet med seksuell helse.

  [ Les mer ]

 • TORSDAG 13.10.2016

  Arktisk fagskole - et kompetansetilbud for den nordnorske bonden

  For å imøtekomme målsettingen om matproduksjon i hele landet, og det fortrinn som arktisk kvalitet har, ønsker Troms fylkeskommune v/Senja videregående skole å utvikle og tilby et fagskoletilbud for arktisk landbruk. I dag er det ingen naturbruksutdanning i Nord-Norge utover videregående opplæring. Det nærmeste er Nord universitet i Steinkjer.

  [ Les mer ]

 • TORSDAG 13.10.2016

  Fylkesmannen godkjenner lån til Porsanger

  Porsanger kommune søkte 23. september om godkjenning av lån på inntil 35 millioner kroner til investeringer i infrastruktur og foldekai/seawalk i Hamnbukt. Etter en totalvurdering av lov, forarbeider og opplysninger fra kommunen, finner Fylkesmannen at låneopptaket kan godkjennes.

  [ Les mer ]

Flere nyheter