Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 13.07.2017

  Funn av Vinterkarse innenfor UKL området

  Porsanger kommune melder om funn av blomsterplanten Vinterkarse innenfor Goarahat og Sandvikhalvøya utvalgte kulturlandskap. Dette er en svartelistet art vi ikke ønsker i området, da den fortrenger hjemlige og sjeldne-/ sårbare arter. 

  [ Les mer ]

 • 11.07.2017

  Midlertidig stenging av barmarksløyper

  Barmarksløypene i Finnmark er åpne for kjøring fra og med 1. juli, men mye snø og sein smelting gjør at store deler av løypene enten er snødekket eller svært vasstrukne. Flere kommuner ønsker at løypene stenges inntil videre. Fylkesmannen behandler henvendelsene fortløpende, vedtakene finner du her. 

  [ Les mer ]

 • 05.07.2017

  Rapporteringsskjema og timelister

  De som har mottatt tilsagn om tilskudd til tiltak i Utvalgte Kulturlandskap skal rapportere på fastsatt skjema. All dugnadsarbeid skal det også føres oversikt over. Vedlagt i artikkelen finner du rapporteringsskjema og timeliste. 

  [ Les mer ]

 • 05.07.2017

  Pramming av rein

  Formålet med forskriften om pramming av rein (transport av rein med landgangsfartøy) er å regulere tildeling av plass på pramming til og fra sommerbeitene i Nord-Troms og Finnmark fylke. Forskriften gjelder for siidaandeler i Finnmark og Nord-Troms.

  [ Les mer ]

Flere nyheter