Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • TIRSDAG 23.08.2016

  Arktiske grønnsaker på nordnorske restauranter

  Grønnsaker er en viktig del av et måltid, og det å kunne servere kortreist, lokal mat med e historie, er et fortrinn for et spisested. På en workshop i Tromsø fikk lærlinger ved flere restauranter i Tromsø erfare hvordan nordnorske grønnsaker kan være med å sette prikken over i-en på et godt måltid.

  [ Les mer ]

 • LØRDAG 20.08.2016

  Arktisk landbruk: Arktiske bæraktiviteter

  De senere årene har det vært et økt fokus på norsk og nord-norsk bærproduksjon. Markedet for bær har vært økende, og flere steder i landet har man lykkes i å øke produksjonen og utnytte det økte markedspotensialet. Prosjektet Arktiske bæraktiviteter er et av flere nordnorske «bærprosjekt» som har vært med å stimulere til en økt nordnorsk bærproduksjon.

  [ Les mer ]

 • TIRSDAG 16.08.2016

  Lisensjakt på bjørn 2016

  Miljødirektoratet har åpnet for lisensjakt på bjørn i region 8 (Troms og Finnmark) i perioden 21. august 2016 til og med 15. oktober 2016. Det er åpnet opp for lisensjakt på 3 bjørner i B-områdene i Troms og Finnmark, hvorav inntil 2 binner. Av dette kan det kun felles inntil 1 bjørn i B-området øst for Munkefjorden i Sør-Varanger kommune. 

  [ Les mer ]

 • TORSDAG 11.08.2016

  H.M. Kongens fortjenstmedalje til Nils Petter Pedersen

  Torsdag 11. august mottok Nils Petter Pedersen fra Vadsø Kongens fortjenstmedalje for sin samfunnsgavnlige innsats innen sosialt, kulturelt og politisk arbeid. Vi gratulerer! 

  [ Les mer ]

Flere nyheter