Kompetansenettverket for lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping på matområdet.

(Foto: Fylkesmannen i Vestfold)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Fylkesmannen i Vestfold

Norge er delt inn i fem Kompetansenav som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og besøkordning som er tilpasset bedriftenes behov. I tillegg

til disse fem regionale Kompetansenavene, tilbyr også Matmerk kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.

Vestfold hører til Kompetansenettverket region Øst. Tilbudene er imidlertid tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor du holder til.

 

Kompetansenettverket for lokalmat tilbyr kurs våren 2018:
Nedenfor finner dere en direkte link til påmelding for de enkelte kursene. Påmelding kan også gjøres via Nofima sin hjemmeside.

Kurs   Tidspunkt  Sted Påmelding
Cerealfagdagen 2018 - norsk, grovt og bærekraftig 25. april  Nofima, Ås.  
Lær å næringsberegne og deklarere egne lokalmatprodukter 26. april  Nofima, Ås  
Økologisk bakekurs - Surdeigkurs 9. mai  Nofima, Ås Klikk her

 

Besøksordningen
Gjennom Besøksordningen kan du få tilbud om et gratis besøk av en aktuell rådgiver inn i din egen virksomhet. Det kan være en person fra et matfaglig miljø eller annet basert på det behovet du måtte ha. I løpet av besøket kan du få en enkel analyse for å kartlegge dagens situasjon, potensialet og behov.
• Produkt- og prosessutvikling
• Testproduksjon
• HACCP, holdbarhet og hygiene
• Regelverkskrav og kundekrav
• Markedsføring og merkevarebygging
• Design
• Distribusjon og priskalkulasjon
• Bedriftsutvikling og strategier

Kompetansenettverket er en del av Innovasjon Norges "Utviklingsprogram - landbruks- og reinsdriftsbasert vekst og verdiskaping".

Kontaktinformasjon

Nofima
Navet i Øst-Norge (Hedmark, Oppland, Oslo
og Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud
og Telemark)
Nofima, Postboks 210, Osloveien 1, 1431 Ås
Kontakt: Stine Alm Hersleth, tlf. 64 97 03 20
stine.alm.hersleth@nofima.no
http://www.nofima.no/