Kommunebesøk avsluttes

Fylkesmann Frank Jenssen avslutter denne uken sin omfattende besøksrunde til kommunene i Trøndelag.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 20.06.2018

Da Frank Jenssen startet på jobben som fylkesmann i Trøndelag ved årsskiftet sa han at han ville bli bedre kjent med hele fylket. Derfor startet han umiddelbart med å få organisert en tur til alle kommunene. Denne uken avsluttes besøksrunden til de 47 kommunene i fylket. Den siste kommunen som får besøk er kommunen som i framtiden bli hetende Heim kommune. 

Ønsker god dialog

Målet med møtene har vært å bli bedre kjent med både administrativ og politiske ledelse i de ulike kommunene i Trøndelag. Møtene har også vært en fin arena for å lære mer om den enkelte kommune og regionens muligheter og utfordringer. 
- Det har vært veldig nyttig å besøke kommunene på denne måten. Jeg er blitt bedre kjent med hver og en av kommunene i Trøndelag, sier fylkesmann Frank Jenssen.

Tema for møtene i noen kommuner har vært å drøfte ulike enkeltsaker, som enten kommunen eller Fylkesmannen har hatt behov for å komme i dialog på. Fylkesmannen har besøkt to kommuner per dag, i tillegg til sine andre arbeidsoppgaver. De siste kommunene på denne besøksrunden er Holtålen, Røros, og de nye kommunene som skal hete Heim og Orkland.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.