Samarbeid med Landbruksdirektoratet om rekruttering

Landbruksdirektoratet og Fylkesmannen i Trøndelag har hatt et samarbeid for å rekruttere en person med skogfaglig kompetanse. Hensikten med samarbeidet var å sikre den nye skogenheten i Landbruksdirektoratet riktig kompetanse. 

Nå er prosjektet ferdig og har gitt gode resultat.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 23.09.2020

-Etter avsluttet avtaleperiode kan vi konstatere at vi har fått på plass en habil fagperson i Landbruksdirektoratet som har blitt litt kjent med hvordan Fylkesmannen jobber, sier Tor Morten Solem, seksjonsleder skog.

Hensikten med samarbeidet var å sikre den nye skogenheten i Landbruksdirektoratet riktig kompetanse. Skogenheten er lokalisert i Steinkjer.

Avtaleperioden har vart i ett år og fra 1. september 2020 har personen som ble ansatt gått over i 100 prosent stilling i Landbruksdirektoratets skogseksjon.

 

Godt fornøyd med samarbeidet

-I 2019 har en viktig oppgave hos oss vært oppfølging av kommunene og regionene med delegering av NMSK, veg og driftstilskudd fra 2020. Den ekstra stillingen har vært et verdifullt bidrag for å løse dette oppdraget, sier Solem.

En annen bonus er at Landbruksdirektoratet og Fylkesmannen har utviklet et godt samarbeid. Prosjektet viser at forvaltningen kan ha et godt utbytte av å samarbeide mellom forvaltningsnivåene, som et ledd i kompetanseutvikling.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.