Ny smittevernveileder for grønt

For å hindre spredning av koronaviruset (SARS-CoV-2), stilles det ekstra strenge krav til smittevern hos ansatte og i befolkningen generelt. Med bakgrunn i dette er det nå utarbeidet en egen smittevernleder for produksjon av frukt, bær og grønnsaker. 

 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 15.05.2020

Alle som på en eller annen måte er involvert i norsk grøntproduksjon vil finne relevant stoff i veilederen. 

Du finner veildederen vedlagt til høyre på siden under dokumenter.

Se også mer om smittevern i grøntproduksjon på Mattilsynets hjemmesider

Veilederen er utarbeidet av Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Stiftelsen Matmerk og Fylkesmannen i Vestland. Fylkesmannen i Trøndelag har også bidratt med faglige innspill. 

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.