Knut Sjøvold er tildelt Sør-Trøndelag landbruksselskaps gullmedalje

Sjøvold er tildelt medaljen for sitt engasjement, og sin innsats for norsk og trøndersk landbruk. Et brennende engasjement for jordvernet er noe som karakteriserer Sjøvold, både som lokalpolitiker og sentralt tillitsvalgt i en Norsk bonde og småbrukerlag.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 23.11.2018

Sjøvold ble medlem av Norsk bonde - og småbrukerlag i 1997. Da var han en av ildsjelene bak etablering av lokallag i Malvik kommune.  I 2000 ble han leder i Sør-Trøndelag bonde - og småbrukerlag. Sjøvold var nestleder i Norsk bonde og småbrukerlags landsstyre i perioden 2002- 2007. Der fungerte han også som leder i 6 måneder. I tillegg har Sjøvold hatt en rekke verv både nasjonalt og regionalt.  Han har bl.a vært leder i KSL Matmerk og leder for aksjonsutvalget i Norges bonde og Småbrukerlag

Sjøvold deltok i fem jordbruksforhandlinger, og departementsråd i Landbruks- og matdepartementet, Per Harald Grue, skal ha uttalt at «aldri noen som har fått til så mye uten å heve stemmen!"

Sjøvold har vært aktiv lokalpolitiker og varaordfører i Malvik kommunen i perioden 2007-2015.

Både i sin tid som tillitsvalgt i Norges Bonde og småbrukerlag og som varaordfører i Malvik hadde Sjøvold et brennende engasjement for jordvernet.

Som tidligere aktiv musiker er trekkspillet ofte med når Sjøvold deltar på møter og konferanser. Det var også med når han 14. november 2018 deltok på konferansen, Trøndersk landbruk – hva nå!  Denne arenaen samlet landbruksforvaltningen og landbrukspartnerskapet i Trøndelag.

Under festmiddag ble gullmedaljen overrakt Sjøvold av landbruksdirektør Tore Bjørkli.   

Vi gratulerer!

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.