Snakk om det!

Konferanse om barn og unges seksuelle helse samler over 350 fagfolk fra hele Trøndelag.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 31.10.2018

Torsdag 1. november kommer over 350 deltakere fra hele Trøndelag som skal lære mer om hvordan du kan snakke med barn og unge om seksualitet. Målet med konferansen er å gi fagfolk økt bevissthet, kunnskap og trygghet til å snakke med barn og unge som gjør dem godt rustet til å ta vare på sin egen seksuelle helse. Det handler om alt fra å bygge en positiv holdning til egen seksualitet, til å forebygge vold og overgrep.

 

Foredragsholderne Margrethe Wiede Aasland og Beate Alstad har kompetanse i særklasse på dette fagområdet. Begge våger å stille de vanskelige spørsmålene og er engasjerende foredragsholdere.

«Konferansen Snakk om det!» arrangeres i et samarbeid mellom Fylkesmannen i Trøndelag, Amathea-veiledningstjeneste for gravide, Gynekologisk avd. St. Olavs Hospital og Trondheim kommune v/ Barne- og familietjenesten. Aktørene har i 10 år samarbeidet om å utveksle kunnskap, bygd kompetanse og spredt engasjement om tema kvinnehelse og seksuell helse. I tillegg har de fokusert på tema innen forebygging og folkehelsearbeid. Det arrangeres en årlig konferanse, som bidrar til faglig påfyll og engasjement rundt disse temaene.

Du finner mer informasjon om konferansen og program på vår konferansekalender.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.