Presserom

Kommunikasjonsstaben jobber tett med fylkesmann og alle fagavdelingene. Vi hjelper journalister med å finne riktig person å snakke med for bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk og statsbesøk.

Vi gjør vårt beste for å holde dere informert om aktuelle saker. For daglige nyheter, artikler, prinsipielle vedtak og tilsynsrapporter, anbefaler vi å se på våre fag- og temasider. Her finner du informasjon om kontaktpersoner og linker til relevante dokument og artikler. Ta gjerne kontakt med oss. 

02.10.2018

Varsler tvangsmulkt på en million kroner

Avfallsselskapet, Origo Skibotn AS, risikerer en tvangsmulkt på en million kroner etter alvorlige brudd på forurensningsloven og utslippstillatelsen.


10.09.2018

Droneregler i verneområder i Troms

Flere og flere ønsker å fly drone for å filme og ta bilder i flott natur. I noen nasjonalparker er det ikke lov på grunn av vern av spesielle og viktige naturverdier, som for eksempel dyreliv og friluftsliv. Men det finnes unntak.


05.09.2018

Offentlig søkerliste for stillingen som assisterende fylkesmann

31. august gikk søknadsfristen ut for stillingen som assisterende fylkesmann for fylkesmannsembetet i Troms og Finnmark fra 1. januar 2019. Den offentlige søkerlista er klar. Det er 13 søkere på stillingen, fire kvinner og ni menn. Lista finner du her (pdf).


31.08.2018

Reintelling på Kvaløya – vis hensyn

I perioden 5. -14. september foregår det reintelling på Kvaløya i Troms. Under samlingen er reinen veldig sårbar og var for forstyrrelser.


05.07.2018

Forlenger fellingstillatelsen

 Fylkesmannen i Troms har gitt ny fellingstillatelse på slagbjørnen i Indre Troms.


19.06.2018

Stor interesse for helseberedskap

Flere enn 140 personer deltar i dag og i morgen på den nasjonale helseberedskapskonferansen i Tromsø.


11.06.2018

Etterlyser ørneprosjekt

Fylkesmannen i Troms ber Klima- og miljødepartementet om å iverksette forsøksordningen med forvaltning av kongeørn.


29.05.2018

«Leve hele livet»

Fylkesmannen i Troms inviterer den lokale pressen til informasjon om stortingsmeldingen «Leve hele livet».


28.05.2018

Sender digital post til alle

Fylkesmannen i Troms er klar for å sende all post digitalt. Det gjelder for våre samarbeidspartnere i det offentlige, bedrifter og privatpersoner.


24.05.2018

Plukket tre tonn plastsøppel

Med svært god hjelp fra Kystvakta og Kystverket har ansatte hos Fylkesmannen i Troms bare i vår plukket 3,1 tonn plastsøppel i verna områder. Mye herreløst avfall kom fra fiskeriene.


Flere nyheter


Kontaktpersoner