Problemer med søknaden om regionale miljøtilskudd?

Hvis du har problemer med det elektroniske søknadsskjemaet, bør du kikke på de enkle instruksjonsvideoene som ligger på nettet. Om ikke det hjelper, kan du kontakte kommunen for veiledning.

Noen finner ikke "Oppland" i lista der en skal velge fylke som søknaden skal sendes til. Det skyldes høyst sannsynlig at de allerede har startet på en søknad og blitt avbrutt. Du får ikke opprettet en ny søknad i samme fylke, og dermed forsvinner Oppland fra lista neste gang en logger inn. Istedenfor å starte på en ny søknad, må du finne igjen søknaden som du har begynt på. Se beskrivelsen i høyremenyen av hvordan du finner igjen søknaden din i eStil.

Finner du ikke "søke-knappen"?


Hvis du ikke finner den store, blå knappen der det står "Søk om regionalt miljøtilskudd" etter å logget inn i Altinn, kan det være fordi du må endre zoom-innstillingen i nettleseren. Bruker du f.eks. Internet Explorer, finner du innstillinger for bl.a. zoom hvis du klikker på "tannhjulet" øverst til høyre. I Google Chrome på samme sted, men en firkant av tre horisontale streker. Vi har oppdaget at knappen ikke synes på zoom-nivå 200 %.

Kontaktpersoner